SuperFantasy HNL
 SUPERFANTASY/HANZA MEDIA
PRIJAVITE SE I VI!

Krenulo je HNL-fantasy ludilo, a mi imamo čovjeka u prvih 10: ‘Evo koji mi je igrač donio prevagu‘

Iskušajte svoje znanje te u našem SuperFantasyju osvojite nagrade iz fonda vrijednog 250 tisuća kuna
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2021. 14:49

Jedan smo dio našeg ovotjednog SuperSportske podcasta posvetili novom projektu SuperSporta i Hanza Medije. Krenula je - HNL-fantasy ludnica! Proteklog vikenda više od šest tisuća igrača već je sudjelovalo u prvom kolu "fantasy" Hrvatske nogometne lige u kojoj je ukupni nagradni fond jednak 250 tisuća kuna.

U gostima nam je bio Josip Šimunić, nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac i aktualni izbornik U-19 nacionalne vrste. Rekao je da fantasy trenutno ne igra, ali da ga ova HNL-priča jako zanima i da će svakako pogledati o čemu se točno radi.

S druge strane, glavni urednik Sportskih novosti Robert Šola već je u prvom kolu ostvario zapažen rezultat.

- Moram se pohvaliti, odmah na startu ušao sam u TOP 10. Prijavilo se već oko šest i pol tisuća igrača, što je dokaz koliko ljudi u Hrvatskoj vole HNL. Treba tu puno znanja, ali i nešto sreće - kaže Šola.

Jedan mu je igrač donio prevagu:

Kevin Theophile zabije gol u 95. minuti, to ti donese osam bodova, pa onda bodovi za njegove suigrače iz Dinama, a imao sam ih četiri. Začas si sa stotog mjesta u TOP 10.

Svoju su momčad za sljedeće kolo izabrale i Sportske novosti, a za sudjelovanje u SuperSportske HNL-fantasyju možete se vrlo jednostavno prijaviti klikom na ovu rečenicu.

Cijeli SuperSportske #21 podcast pogledajte u nastavku:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
29. travanj 2024 00:23