Tea Cimaš / CROPIX
ODLAZAK NAPADAČA

Krstanović otišao s Kantride: 'Vjerujem da ću vrlo brzo naći klub i početi zabijati'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. veljača 2015. 10:28

Ono što smo najavili još prošlog tjedna, jučer je formalizirano. Ivan Krstanović u razgovoru s klupskim čelnicima dogovorio je raskid ugovora s Rijekom i postao je slobodan igrač. Repova nema, stisak ruke i potpis na dogovor značili su da se napadač s Kantridom rastaje prijateljski.

- Zahvaljujem svima u Rijeci, proveo sam na Kantridi godinu i pol dana i odlazim s lijepim uspomenama. Hvala klupskom čelništvu, predsjedniku Miškoviću, direktoru Šćulcu, sportskom direktoru, treneru... Sad je vrijeme za novi izazov - rekao je jučer Ivan Krstanović.

U tih godinu i pol dana bilo je puno toga. Često u drugom planu, iza Benka, pa iza Kramarića, neke su mu stvari zamjerili i navijači iz Armade. Dojam je da ipak nije bio sasvim zadovoljan, da mu uloga džokera nije baš odgovarala.

- Bilo je lijepih i manje lijepih trenutaka, kao i uvijek, to je normalno. Međutim, nakon svega nosim s Kantride pozitivne uspomene, igrali smo dvije godine zaredom Europsku ligu, odigrali nekoliko velikih utakmica. Stekao sam ovdje i nove prijatelje, nedostajat će mi dojučerašnji suigrači, posebno moji Hercegovci Špikić i Zlomislić i naravno Anas Sharbini!

Krstanović jučer još nije znao gdje završava karijeru. Već neko vrijeme nagađa se da ide u njemačku drugu Bundesligu, navodno ga želi Aue, posljednjeplasirana momčad te lige.

- Ne znam još, nije ništa sigurno. Sad kao slobodan igrač nisam limitiran službenim terminima prijelaznog roka, mogu potpisati za koga god i kad god, dakle, još nekoliko dana mogu pričekati. Prošao sam pripreme, spreman sam odmah odgovoriti zahtjevima nove momčadi. Vjerujem da ću brzo naći klub i početi zabijati - rekao je Krstanović.

Nakon godina u HNL-u, u 33. ljetu života Krstanović očekuje potpisivanje svog prvog inozemnog ugovora. Nije da ponuda nije bilo i prije, ali nije se poklopilo. Sad je blizu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 16:46