Mario Todorić/ CROPIX
STRAH OD ZADRANA

Krstičević o Zadru: 'Puno puta su nam zadali probleme. Kiš? Obožavam tog dečka'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 02. studeni 2012. 14:04

Pred novinarima je uoči sutrašnje utakmice na Poljudu protiv Zadra bio trener Hajduka Mišo Krstičević. Kazao je kako Stojanović ne može igrati jer ima tri žuta kartona, te da je Jozinović i dalje ozlijeđen. Osim njih dvojice svi ostali su mu na raspolaganju, uključujući i Vršajevića koji protiv Splita nije igrao samo zbog preventive da ne pogorša ozljedu, no ovog puta bi mogao biti spreman.

- Moja momčad je u dobrom raspoloženju, ima karakter i dobro radi, iako ima oscilacija. Što se tiče Zadra kojeg je Hajduk u prvom dijelu pobijedio 4:2 u Zadru, mogli smo i mi i oni zabiti još golova, oni su uvijek spremni na otvorenu igru. Puno su nam puta zadali teške udarce i na Poljudu i u Stanovima, stoga treba biti na oprezu. Posebno jer smo imali samo dva dana pauze nakon teške Kup utakmice.

Upitan je kako komentira Dinamovo ispadanje?

- Dinamo je imao sigurno vodstvo, široku lepezu igrača, ali dogodilo se što se dogodilo. Nogomet ne bi bio zanimljiv da nema takvih preokreta. Zadar je izbacio glavnog kandidata za osvajanje Kupa, a mi želimo do finala i osvajanja trofeja.

Kratko je prokomentirao i mladog Kiša koje je za reprezentaciju zabio pet golova u jednoj utakmici.

- Volim i obožavam Kiša i nadam se da će što prije dobiti priliku, ali nije ga lako uvesti kada se očekuje da riješi utakmicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 15:21