Vladimir Dugandžić/CROPIX
POBUNA IGRAČA

Krstičević: Treniramo jače jer moram vidjeti tko može izdržati pripreme!

Radi se filter za sljedeću sezonu. Zato su treninzi jačeg intenziteta, da vidimo tko može izdržati ljetne pripreme za novi Hajduk - poručio je trener splitskog kluba
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 29. travanj 2012. 18:12

Koja je razlika u treninzima Miše Krstičevića i Krasimira Balakova, pitaju se mnogi. Nema velike tajne, kod Krstičevića se puno više i jače treniralo protekla četiri tjedna. I nije to novost, jer poznato je da su juniori Bijelih, koje je ove sezone do kraja ožujka vodio Krstičević, bili tjelesno dominantni u svom natjecateljskom okviru.

Pred susret s Interom radio je Krstičević po jedan trening dnevno koji je u prosjeku trajao dva sata. Radilo se na uvježbavanju detalja, ali primarno igre s loptom, pa su se, primjerice, udarci iz kuta izvodili i po 20-ak puta. Dan uoči susreta s Interom Bijeli su trenirali ujutro na Poljudu, a zatim su po dolasku na odredište u Mariji Bistrici imali rastrčavanje. U tjednu uoči susreta s Lučkom posljednji put se treniralo s dva vježbanja dnevno, što se inače radilo i ranije. Tjedan uoči dvoboja s Lučkom bio je, prema planiranom programu, zadnji s većim brojem treninga koji su kod igrača mogli izazvati umor. Moguće je da je igračima nedostajalo svježine i slobodnih dana uslijed niza jako napornih treninga do utakmice s Lučkom, ali do Intera je bilo vremena za odmor.

- Radi se filter za sljedeću sezonu. Zato su treninzi jačeg intenziteta, da vidimo tko može izdržati pripreme za novi Hajduk - poručio je Krstičević u svom objašnjenju proteklih dana.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 21:24