Vladimir Dugandžić/CROPIX
UZBUNA NA POLJUDU

Krstičević zaključio: 'Hajduk sebi ne smije dopustiti da izgubi od ekipe koja ispada...'

Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 23. travanj 2012. 18:20

Hajduk je protiv Lučkog doživio poraz koji zabrinjava. Najmanji problem Bijelima je gubitak tri boda, mada im se Slaven Belupo približio na četiri boda i ugrozio očuvanje drugog mjesta. Mnogo veći problem je što je Lučko otkrilo slabosti koje ne ulijevaju nadu da će u bliskoj budućnosti Splićani imati momčad za najveće, dosege odnosno za očekivanu borbu za trofeje.

Teško se prisjetiti utakmice u kojoj Hajduk nije stvorio niti jednu ozbiljnu prigodu, niti odigrao suvislu akciju. Istina, prvi udarac u okvir rezultirao je pogotkom, ali radilo se o prekidu, nikako o smišljenoj kombinaciji. Osim gola Ivana Vukovića momčad Miše Krstičevića u statistiku je upisala tek još jedan udarac u okvir, u završnici kada je Vukušić pokušao donijeti bod. Za klub kao što je Hajduk to je uistinu poražavajući podatak.

- Imali smo niz okolnosti koje nam nisu odgovarale, teško je sad govoriti o izostancima ozlijeđenih igrača, ili o tome da smo morali mijenjati pozicije određenim igračima. Bio je to loš dan, ali ovo je poraz koji Hajduk sebi ne smije dopustiti, da izgubi od momčadi koja ispada iz lige - iskren je bio Krstičević.

Hajdukov trener je u posljednjoj rečenici rekao istinu koja najviše boli sve simpatizere Bijelih, klub s tradicijom i ambicijama kakve ima Hajduk ne bi smio gubiti od budućeg drugoligaša. Sigurno će Krstičević u sljedećim danima dobro analizirati ovaj poraz za koji nema opravdanja. Stalno ističe da je radom na treninzima zadovoljan, ali na posljednje dvije utakmice Hajduk nije izgledao dobro. Popravne ispite imat će protiv Intera u Zaprešiću te u posljednjem kolu protiv Lokomotive na Poljudu.

Naravno, ne smijemo zaboraviti i unaprijed upisana tri boda protiv Varaždina, u toj utakmici Bijeli se sigurno neće osramotiti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 17:23