ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Krznar: ‘Napadači pokazali da imaju baruta, no njega smo izgubili‘; Zekić: ‘Bili smo najopasniji za sebe‘

Nakon visoke 4:1 pobjede Dinama protiv Slaven Belupa oglasila su se dvojica trenera
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 25. rujan 2021. 20:41

Domaći trener Zoran Zekić nije krio nezadovoljstvo načinom na koji je njegova momčad izgubila utakmicu.

- Zaslužena pobjeda Dinama - rekao je na početku Zekić, a onda ipak istaknuo slabije strane svoje momčadi.

- Imali smo 15 udaraca prema golu! Ja sam htio da igramo, ali ne ovako naivno i otvoreno. Bili smo najopasniji sami za sebe kad smo imali loptu. Dinamo nas je iskontrirao sedam-osam puta, zabio nam dva gola iz kontri, što je nedopustivo. To su neke bolesti koje moramo ispraviti.

Stvorio je Slaven nekoliko dobrih šansi.

- Stvorili smo dosta prilika, ali sve što smo pričali da ne treba raditi, kroz sredinu, kroz srce terena, mi smo radili. I onda dobili golove. Nisam bunkeraš, niti ću biti, ali ovo je bilo neozbiljno, previše smo prostora ostavili Dinamu - nije se iza fraza skrivao Zekić.

Naravno, Damir Krznar imao je puno razloga za zadovoljstvo i komplimente svojim igračima.

- Čestitke momčadi na izuzetno dobroj igri, na efikasnoj, rastrčanoj partiji, bilo je nekih nedostataka u obrani, ali to ćemo riješiti u četiri oka. Dobra energija i dobar trud su nagrađeni. rekao je Krznar i istaknuo napadače.

Zglob veličine jabuke

- Veseli nas što su sva četiri napadača postigla pogodak, to im je trebalo kao vjetar u leđa, svi su raspoloženi, nadam se da će tako i nastaviti. Pred nama je još jedna zahtjevna utakmica, idemo u Genk s dobrim osjećajem u želucu, nadam se da će tako i završiti.

Belgijci su vrlo ozbiljna momčad, pokazali su to i u dosadašnjem dijelu sezone.

- Vrlo težak suparnik, vidjeli smo to, momčad nezgodna u fazi napada, s jakim, visokim i brzim napadačem, ali tražit ćemo i mi svoju priliku, jer i naši su napadači pokazali da možemo računati s njima.

No, po svemu sudeći, neće biti raspucanog Denija Jurića.

- Nažalost, bojim se da smo izgubili Denija Jurića, ali imamo još baruta u nogama. Igrač mu je legao na nogu, radi se o distorziji zgloba, prve prognoze nisu dobre - otkrio je Dinamov trener.

Vidjeli smo i Jurića, noga bandažirana, zglob veličine jabuke, šepao je. I usput dobacio kako se nada najboljem, da mu se valjda neće opet dogoditi kao u Šibeniku, baš kad je počeo zabijati, ušao u formu, stigne ozljeda, pauza. I onda opet sve ispočetka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 11:36