Damir Krznar
 GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Krznar odmah nakon pobjede najavio Osijek: ‘U nama još ima benzina, žao mi je samo zbog jedne stvari...‘

‘Psihološka prednost će biti na strani onoga tko pobijedi u derbiju‘, poručio je trener Dinama.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 18. travanj 2021. 21:41

Iako nije bilo lako, niti oku previše dojmljivo, Damir Krznar bio je zadovoljan nakon utakmice. Dinamo je na Maksimiru u 29. kolu s 1:0 srušio Istru 1961 i vratio se na vrh prvenstvene ljestvice s dva boda više od Osijeka i utakmicom manje.

Jedini gol postigao je Bruno Petković iz kaznenog udarca u 41. minuti.


- Teško je bilo u igrače staviti fokus na ovu utakmicu, ali ona je najbitnija jer nosi tri boda kao i sve druge. Ne mogu biti nezadovoljan igrom u prvom dijelu, ali teško smo dolazili u prilike, očekivali smo da će biti tako teško, da će se Istra braniti. Žao mi je što nismo više pokušavali udarcima izvana. Osijek? Utakmica koja je sigurno bitna, ali ni manje ili više važna nego ostale, jer, kažem, svaka nosi tri boda. Iako, psihološka će prednost biti na strani onoga tko pobijedi. Ovo je bila dobra priprema za taj susret, igrači su pokazali želju, agresivnost, još ima benzina u nama - kazao je Dinamov trener, dok je Istrin strateg Danijel Jumić realno poručio:


- Dali smo svoj maksimum, namučili smo sjajnu momčad. Orijentirali smo se na obranu, Dinamo je dominirao, ali nije napravio mnogo prilika. Ali, da bismo uzeli bod, onakvu veliku šansu kakvu je imao Vuk moramo zabiti. Sad nas čeka utakmica s Rijekom, želimo ponoviti Kup, iako će to biti potpuno drugačija utakmica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 09:50