DAMIR KRAJAC/CROPIX
IZJAVE TRENERA

Krznar: Stvarno sam zadovoljan, i Oršić će biti OK, imat ćemo slatke brige uoči sudara s West Hamom

Tužni su bili igrači u svlačionici, jer smo osjećali da smo mogli izvući nešto više, rekao je Rosas
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. rujan 2021. 20:18

Rasmun Lauritsen vratio se nakon mjesec dana na teren i odmah zabio gol koji je odveo utakmicu u mirne vode.

- Ušao sam u igru u idealnom trenutku, onda sam još i zabio. Pobijedili smo 2:0 što izgleda jednostavno, ali Šibenik je dobra momčad i nije nam bilo lako. Što se mene tiče, osjećam sam se u redu, odradio sam nekoliko treninga, sretan sam što sam se vratio - rekao je, kao i uvijek, sa smiješkom Danac Lauritsen.

A kako je utakmicu vidio Dinamov trener Damir Krznar?

- Šibenčani su bili očekivano dobro postavljeni u defenzivi, s opasnim kontrama. Zadovoljan sam našom reakcijom na kontre, odlično smo reagirali na izgubljenu loptu, tražili prekid, to nam je dalo sigurnost da budemo razigrani i strpljivi u fazi napada, da stvaramo šanse. Puno udaraca, završenih akcija, stvarno mogu biti zadovoljan - rekao je Krznar.

- Razvijanje utakmice omogućilo je da napravimo sve po planu, dali smo minutažu igračima s kojima ozbiljno računamo, kao i onika koji nisu dulje igrali i trenirali, kao Ademi i Lauritsen, koji su ušli odlično u utakmicu. Za Ademija možemo reći da je njegov oporavak gotov, može, kao i Ras, startati od prve minute. Imamo još Čopa i Perića koji su ozlijeđeni, svi ostali su polako tu, imamo slatke brige.

Što je bilo s Oršićem, zašto nije bio u kadru?

- Vjerujemo da će kroz dan-dva biti u redu, mala distorzija zgloba je u pitanju, nismo htjeli riskirati - zaključio je Damir Krznar.

Šibenikov trener Mario Rosas bio je realan:

- Odigrali smo dobru utakmicu, imali smo nekoliko šansi koje nismo iskoristili. A kad ne iskoristiš te šanse, momčad Dinamove kvalitete će te kazniti i ne možeš očekivati pozitivan rezultat. Žao mi je što smo primili onakav prvi gol, koji nas je presjekao, radije bih da smo primili iz neke dobre akcije. Tužni su bili igrači u svlačionici, jer smo osjećali da smo mogli izvući nešto pozitivno.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 21:15