JOHAN EYCKENS Afp
NEUGODNO GOSTOVANJE

Krznara i Dinamo i dalje muče ozljede, ali vraća se jedna zvijezda: ‘Još nismo odlučili što ćemo s njim‘

‘Sigurno jest da nas čeka težak posao. Morat ćemo biti na vrhunskoj razini...‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. listopad 2021. 20:24

Dinamov trener Damir Krznar pred utakmicu u Velikoj Gorici ne krije...

- Puno nam je značila pobjeda protiv BSK-a u Bijelom Brdu. Trijumf je uvijek taj koji nosi atmosferu, Kup je uvijek neugodno natjecanje, nikad ne možete ići opušteni niti na jednu utakmicu, a kamoli u Kupu, tako da u dobrom ozračju očekujemo utakmicu u Gorici - kaže trener Modrih Damir Krznar.

Pitamo ga ima li u gustom rasporedu vremena za analizu?

- Nema puno vremena. Jasno jest da nekakve stvari koje se ponavljaju kroz utakmice moramo korigirati. U ovom slučaju to je napadanje dubine, guranje dubinske lopte u prostor, primarno protiv momčadi koje se brane kako bismo probili taj njihov obrambeni gard. To je bio fokus u posljednja dva treninga. Reakcija igrača na treninzima je zaista zadovoljavajuća, energija i radna etika su na visokoj razini. Trening je taj koji vam daje osnovnu viziju onoga što možete očekivati na utakmici, tako da očekujemo da će igrači u Gorici biti na visokoj razini i zadovoljiti svim zahtjevima.

Gorica je uzela bod na Poljudu, namučila je Rijeku i Osijek...

- Gorica je momčad koja već tri godine u kontinuitetu pokazuje stabilnost, kao klub u cjelini i kao momčad, bez obzira na promjene dva-tri trenera koje su se dogodile. Dakle, stabilni sum čvrsti, organizirani, defenzivno dobro posloženi. Sigurno jest da nas čeka težak posao. Morat ćemo biti na vrhunskoj razini. U fazi napada moramo ispoštivati ono o čemu sam govorio na početku kako bismo došli do dobrog rezultata.

Ozljede su i dalje tema u Maksimiru...

- I dalje smo bez Jurića, Čopa i Ademija, Petković se vraća, hoćemo li s njim startati ili će ući tijekom utakmice, još nismo odlučili - zaključio je Krznar.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 18:34