Sandro Kulenović

 SUPERSPORTSKE
SuperSportske podcast

Kulenović: Učio sam od idola, zaobilaznim putem stigao do Dinama, a cijela karijera je preda mnom!

‘Za mladog igrača imam jako puno iskustva, radnik sam i samo želim napredovati!‘
Piše: PromoObjavljeno: 27. siječanj 2022. 16:41

U goste nam je u 20. epizodi druge sezone stigao Sandro Kulenović, napadač GNK Dinama na posudbi u Lokomotivi. S njim smo snimili jedan superzanimljiv podcast u kojem smo prošli puno tema vezanih uz njegovu karijeru, prelazak u Legiju, sezoni u Juventusu, povratak u Dinamo i još mnogo drugih zanimljivih životnih epizoda.

Posebno nas je zaintrigirao dok je pričao o tome kako je bilo raditi na treninzima s Mandžom koji je Sandrov idol. Istakao je da si je ispunio jednu veliku životnu želju i da je u procesu treniranja s njim mnogo naučio. Prisjetio se i Maxa Allegrija kao pravog gospodina, a spomenuo nam je i Eduarda Da Silvu s kojim je dijelio svlačionicu u Legiji.

Pričao nam je o svojim najtežim trenucima, odlasku iz Zagreba sa 16 godina, ozlijedi u drugoj utakmici za Dinamo, razdoblju golgeterske suše i lijepim trenucima u karijeri. S nama je podijelio i pokoje razmišljanje o šansama Dinama u EL protiv Seville, o Petkovićevom famoznom krivo izvedenom penalu u Puli, o Rijeci i Tomiću ove sezone te o još pokojoj sočnoj i aktualnoj temi.

Uz to složio je i svoju HNL fantasy momčad (pogledaj kako izgleda ispod), a ti ga možeš pokušati nadigrati ovdje!

image
SUPERSPORTSKE

Ovaj superKul podcast s potpuno otvorenim Sandrom Kulenovićem pogledaj ovdje:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 22:02