Nogometaši Omladinca iz Gornje Vrbe

 OMLADINAC GORNJA VRBA/FACEBOOK
SVE ČARI KUPA

Dolazi Hajduk, u Brodu se sprema neviđena fešta: ‘Imamo preko 10 tisuća zahtjeva za ulaznicama‘

‘Predsjednik ima preko 500 poziva dnevno, javno se ispričavamo jer ne možemo svima odgovoriti‘
Piše: Ivan SalantićObjavljeno: 12. rujan 2023. 11:14

Nogometaši Omladinca iz Gornje Vrbe, koji se natječu u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Slavonski Brod - Požega, uobičajeno se pripremaju za utakmicu s Hajdukom u šesnaestini finala Kupa, koja se igra u srijedu, 13. rujna, s početkom u 16 sati na stadionu Stanko Vlainić - Dida u Slavonskom Brodu. Svi su, dakako, svjesni da su Splićani apsolutni favoriti, ali to ne znači da će se unaprijed predati. Motiva i želje je napretek.

Mnogi ističu kako je šteta da Omladinac s Hajdukom ne igra na svom malom, ali lijepom stadionu u Gornjoj Vrbi, jer sigurni smo da bi Bijele, koji u ovom dijelu Hrvatske, usput rečeno, imaju brojne navijače, svi mještani dočekali s oduševljenjem.

- Odluka da Omladinac iz Gornje Vrbe utakmicu protiv Hajduka ne odigra na svom travnjaku, nego na slavonskobrodskom stadionu Stanko Vlainić-Dida na Livadi, teško nam je pala, ali pokazala se ispravnom jer će čak i ta gradska lokacija biti premalena za sve zainteresirane. Naime, prodaja karata je eksplodirala. Imamo preko 10 tisuća upita za karte. Znali smo da će Hajduk izazvati veliki interes, ali ovo nismo očekivali i na ovo nismo bili spremni. Ogroman je interes i toliko nam je žao što puno ljudi neće doći do ulaznice, ali jednostavno je nemoguće. Da igramo na stadionu od 10 tisuća mjesta, tražila bi se karta više. Predsjednik je imao preko 500 poziva jučer u jednom danu, rekao je da se i javno ispričamo, jer ne možemo svima odgovoriti na pozive i poruke. Također i svi mi članovi kluba neprestano dobivamo pozive, poruke i upite za karte - objavili su jučer iz NK Omladinca.

Iz kluba također javljaju da je izrađen limitirani broj majica posvećen ovoj utakmici, pa će ih oni koji to požele moći nabaviti za uspomenu. Organizacija susreta protiv Hajduka je sve samo ne lagani posao, ali u NK Omladinac Gornja Vrba su učinili sve kako bi mi, pa i oni, uživali u utakmici koja se u Slavonskom Brodu (Gornjoj Vrbi) događa vrlo, vrlo rijetko.

Linker
04. svibanj 2024 19:59