Dinamo i Hajduk mogli bi se susresti u finalu Kupa

 RONALD GORSIC Cropix
PALA JE ODLUKA

HNS izabrao mjesto odigravanja velikog finala Kupa, evo gdje će se održati borba za Rabuzinovo Sunce

Donesena je i važna promjena glede ljetnog prijelaznog roka koji će sada trajati do 8. rujna
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2023. 15:02

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održana je 12. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Najviše izvršno tijelo Saveza donijelo je odluku kako će finale Hrvatskog nogometnog kupa ove godine biti održano na stadionu HNK Rijeka u Rijeci. Od 2015. godine kada se finale Kupa igra u jednom gradu, domaćini finala Kupa bili su Zagreb, Osijek, Varaždin, Vinkovci, Pula, Šibenik, Velika Gorica i Split.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza usvojio je sve potrebne materijale za potrebe održavanja redovne sjednice Skupštine HNS-a, uključujući Izvještaj o radu za 2022. godinu te prijedlog Završnog računa za 2022. godinu, objavljeno je na stranicama HNS-a.

IO je također usvojio prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Statuta te prijedlog Disciplinskog pravilnika. Donesen je Pravilnik o dopuni Pravilnika o statusu igrača i registracijama, pri čemu se jedna od izmjena odnosi na trajanje ljetnog prijelaznog roka koji će započeti 19. lipnja i trajati do 8. rujna.

Donesena je i odluka o dopuni Pravilnika o statusu trenera te je imenovano vodstvo natjecanja u 1. HMNL kadeta i juniora. Prof. dr. Zdravko Perko imenovan je novim članovim Zdravstvene komisije HNS-a.

Linker
27. veljača 2023 15:02