VOJKO BASIC Cropix
SPREMA SE INVAZIJA

Noćna poruka Torcide pred Hajdukovu utakmicu sezone, objavili i fotografiju s Rijekine navijačke tribine

‘Bili vlak u sivome gradu‘, naslov je najnovije objave na Facebooku splitske navijačke skupine
Piše: SNObjavljeno: 16. svibanj 2023. 23:41

Za tjedan dana na riječkoj Rujevici Hajduk i Šibenik odigrat će finale ovosezonskog izdanja Hrvatskog kupa. Hajdukov kontingent ulaznica za dvoboj na Kvarneru već je nekoliko dana rasprodan, a ovoga utorka stigla je i poruka Torcide koja se priprema za Hajdukovu utakmicu sezone.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

[BILI VLAK U SIVOME GRADU]

Pripadnici Torcide, navijači Hajduka,

u srijedu je finale hrvatskog kupa, utakmica u kojoj se naš Hajduk bori za još jedan trofej u klupskoj povijesti-drugi za redom!

Za ovu utakmicu u Rijeci organiziramo Bili vlak, cijena putovanja iznosi 40 eura.

Prijave se vrše u KNH Torcida,svakim danom osim u petak od 18-21h dok se vlak ne popuni.Vrijeme polaska bit ce naknadno objavljeno.

Bez obzira na tribinu svi obucite bile majice kao identitet pravog Hajdukovog navijača! Zajedno do pobjede u duhu južnjačke tradicije!

Uz taj tekst osvanula je i fotografija s utakmice kvalifikacija Lige prvaka u sezoni 1995/96. Tada je Hajduk, 23. kolovoza 1995. godine uzvrat protiv grčkog Panathinaikosa igrao upravo u Rijeci, na Kantridi, zbog ratnih događanja na jugu Hrvatske. Utakmica je završila 1:1, a budući da je u prvoj, atenskoj utakmici bilo 0:0, Grci su prošli u skupine zbog gola u gostima.

Hajduk je na toj utakmici bodrilo mnoštvo navijača, a Torcida je u današnjoj objavi stavila fotografiju sa zapada Kantride, inače navijačke tribine Armade za vrijeme Rijekinih domaćih utakmica na mitskom stadionu uz more.

Linker
19. travanj 2024 06:25