DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Leko otkrio razlog poraza od Dinama, Mamić poručio: ‘Bila nam je potrebna uvjerljiva pobjeda bez stresa‘

Nakon Dinamove 2:0 pobjede protiv Lokomotive u 19. kolu Prve HNL oglasili su se treneri
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. veljača 2021. 20:47

Unatoč porazu, trećem u četiri utakmice ovog proljeća, Jerko Leko, trener Lokomotive nije bio potpuno nezadovoljan na kraju susreta.

- S obzirom na dosta promjena koje smo morali napraviti zbog umora iz prve tri utakmice, izgledali smo kompaktno. Puno novih igrača, bio je problem početak utakmice, ušli smo dezorijentirano i to nas je stajalo ranog gola. Probali smo izlaziti u polukontre i kontre, vidjeli smo i Sammira koji se trudio, vratio se nakon ozljede. Poslije smo djelovali bolje, pokušali smo i zaprijetiti, bilo je opet i nekih ozljeda. Sve u svemu mogu biti zadovoljan odnosom i pristupom, ne i rezultatom. Idemo dalje, sad se idemo dobro pripremiti za utakmicu s Rijekom - kazao je Leko.

- Zasluženo smo pobijedili, nakon poraza od Šibenika i svega što se sruči na glavu, potrebna je ovakva pobjeda, sigurna, uvjerljiva, bez stresa i to nas veseli. Može to biti i puno bolje u svim segmentima, ali ne treba gledati u zube pobjedi. Imamo dan više do iduće utakmice pa ćemo iskoristiti ovo vrijeme za treninge. Svi su na dispoziciji osim Theophilea i Moharramija, novi igrači koji su došli i imamo opet širok roster - rekao je, pak, Zoran Mamić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 09:12