SVE JE DOGOVORENO

Leko se vratio: 'Napokon se sve poklopilo, sjajno je vratiti se u najdraži klub!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. svibanj 2011. 17:45

Jerko Leko novi je član Dinama, objavljeno je na službenoj internetskoj stranici hrvatskog prvaka ! Tako je zagrebački klub u samo 24 sata riješio tri vrlo važna posla. Prvo su Modri postiglo dogovor sa sada već bivšim trenerom Vahidom Halilhodžićem, potom je vjernost Dinamu produžio Leandro Cufre, a u poslijepodnevnim satima objavljen je povratak iskusnog internacionalca u Maksimir.

Plodan dan u Dinamu žele zasladiti osvajanjem Rabuzinovog sunca u Varaždinu, što ne bi trebao biti problem jer iz prvog susreta imaju prednost od 5-1.

- Stvarno je sjajan osjećaj vratiti se kući. Kad god sam bio negdje na kraju ugovora počela je priča oko mog dolaska u Dinamo, no sve skupa se prolongiralo da sada. Napokon se poklopilo da me klub želi i da im se uklapam u planove, a budući da je osjećaj obostran - s veseljem sam potpisao za svoj najdraži klub - izjavio je Leko za službenu internetsku stranicu Dinama.

Bivši Vatreni u Maksimiru će provesti iduće dvije godine.

- Vjerujem kako imamo dobru momčad, odličan spoj talentirane mladosti i iskusnih igrača te da ćemo sljedeće sezone napraviti uspjeh koji posljednjih godina nije napravljen - zračio je optimizmom po povratku u matični klub Jerko Leko.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 18:36