Davor Mladina u teškoj je situaciji

 GORAN MEHKEK/CROPIX
PRIJETI MU SMJENA

Ljutiti predsjednik HNL prvoligaša: ‘Slobodno zapišite, našem treneru se ozbiljno drma stolica!‘

‘Za loš ulazak u utakmicu on je kriv. Kada je promijenio sustav, izgledali smo daleko moćnije‘
Piše: Slavko KonopljakObjavljeno: 21. studeni 2021. 11:19

Kažu, nada umire posljednja. Međutim, bojimo se da je s 1:2 upisanim domaćim porazom u dvoboju s direktnim suparnikom za ostanak, Slavenom Belupom, Hrvatski dragovoljac propustio zadnji vlak koji vozi iz svijetla “lampaša” na danje svijetlo.

Momčad iz Sigeta zaostaje za Slaven Belupom čak šest bodova, a do kraja polusezone čekaju je još četiri vrlo teška suparnika, doma Gorica i Dinamo, a u gostima Rijeka i Istra 1961. Ako Crni uspiju uhvatiti poneki bod, podgrijat će djelić nade u ljepšu sadašnjost.

No, prema viđenom s tribine stadiona u Kranjčevićevoj ulici, naročito u prvoj dionici, teško će Dragovoljac u te četiri utakmice koje su na rasporedu do 18. prosinca išta uhvatiti. Ali, nikad ne reci...

- Za takav loš ulazak u utakmicu najveću krivicu snosi naš trener Davor Mladina jer igrači prije utakmice slušaju samo njegove naputke. U nastavku utakmice, kada je promijenio sustav, izgledali smo daleko bolje i moćnije. Stoga, slobodno zapišite, Mladini se ozbiljno drma stolica! Trenerski kredit imat će još te četiri utakmice, odnosno, do kraja godine, a potom ćemo vidjeti jer ja se ne mirim s trenutačnim zadnjim mjestom. Bez obzira što smo najsiromašniji klub u ligi i što su nas zbog toga svi otpisali, vjerujem da možemo zadržati prvoligaški status. Znam, bit će nam teško se boriti se s vjetrenjačama jer smo na meti svima već od prvog kola, odnosno, otkad smo se plasirali u prvoligaško društvo. Sva ta događanja na utakmici sa Slavenom Belupom neću i ne smijem komentirati jer oni odozgo samo čekaju da nas kazne za svaki naš komentar o suđenju, a svi suci bez obzira na pogreške ostaju bez posljedica - kazao je mirnim, ali drhtavim glasom predsjednik Hrvatskog dragovoljca Marinko Perić.

Ono što je predsjednik Perić vrlo vjerojatno želio istaknuti kao nelogično jest što je sudac Mario Zebec već treći put u kratkom vremenu delegiran na Dragovoljčeve utakmice i svaki put ih je oštetio. Ovog puta, uvjereni su neki u Sigetu, prvom pogotku Slavena Belupa prethodilo je zaleđe. Kako god, vrlo važna pobjeda pripala je Slavenu Belupu, a HD-u su ostali nemirni snovi u borbi za ostanak...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 14:37