Drago Sopta/CROPIX
AJAX APSOLUTNI FAVORIT

Loše im se piše: Kladionice otpisale Dinamo, samo Genk i Otelul lošije stoje od Modrih

Koeficijent na pobjedu Ajaxa se kreće između 1,40 i 1,55, a na slavlje Dinama od 6 do 7,50. Na prolaz Dinama u osminu finala koeficijent je u prosjeku čak 40
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 02. studeni 2011. 12:17

Danas bi na utakmici Ajax - Dinamo, ako je vjerovati vremenskoj prognozi, trebali biti idealni uvjeti za igru, temperatura u srijedu navečer ne bi smjela biti ispod deset stupnjeva Celzijusa. Što se tiče drugih prognozera, kladioničkih bookmakera, oni su Dinamo već otpisali. Koeficijent na pobjedu Ajaxa uglavnom se kreće između 1,40 i 1,55, a na slavlje Dinama od 6 do 7,50. Na prolaz Dinama u osminu finala Lige prvaka koeficijent je u prosjeku čak 40, lošije od njega kotiraju samo Genk i Otelul Galati.

Pravdu će na Amsterdam Areni dijeli engleski sudac Martin Atkinson, 40-godišnjak rođen u Bradfordu, koji sudi od svoje 16. godine. Ove godine je doživio vrhunac karijere jer mu je dodijeljena finalna utakmica najstarijeg nogometnog klupskog natjecanja na svijetu FA kupa. Prošle sezone Atkinson je u prosjeku na svakoj trećoj utakmici pokazivao crveni karton, a njegove pogreške nisu rijetkost. Zna mu se dogoditi da nasjedne na glumu igrača i pogrešno procjeni situaciju. Definitivno, njegov osjećaj za igru nije savršen.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 10:25