Igor Jovičević
 CROPIX
TROFEJNI DINAMOVAC

LOŠE VIJESTI S PRIPREMA MLADOG DINAMA ZA UTAKMICU GODINE U LIGI PRVAKA Trener Modrih hospitaliziran u Sloveniji!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. veljača 2020. 16:07

U sjeni rezultata Bjeličine momčadi, za utakmicu godine priprema se mladi Dinamo. Druga momčad je do subote na pripremama u Istri, a od tamo su stigle loše vijesti. Naime, glavni trener Igor Jovićević, koji ujedno vodi i juniore u Ligi prvaka, završio je u bolnici.

I to u slovenskom gradu Izoli pa i nije sudjelovao u zadnjim aktivnostima momčadi, između ostalih i u prijateljskoj utakmici protiv Domžala, koju su vodili njegovi pomoćnici Alen Peternac i Domagoj Kosić.

Jovićević, kako smo saznali, u bolnici je završio zbog bolova u trbuhu, prema prvim informacijama bilo je upitno hoće li moći voditi momčad iduće srijede u Kijevu protiv Dynama u 'međukolu' juniorske Lige prvaka.

No, prema novijim vijestima, Jovićević bi u subotu ili nedjelju trebao doći u Zagreb te se svi nadaju da će voditi momčad u Kijevu, kamo Modri putuju već u ponedjeljak.

Kad već govorimo o tom susretu, u Maksimiru čine sve i da trojica ozlijeđenih Bartol Franjić, Joško Gvardiol i Antonio Marin budu spremni za tu utakmicu.

U zaključku, samo da je zdravlja, igračima i treneru, da svi budu na raspolaganju za tu utakmicu koja se malo-pomalo pretvara u jednu od najvažnijih Dinamovih utakmica ovog proljeća. Generalno Dinamovih.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 19:04