Lovre Kalinić i Valdas Dambrauskas

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
TKO SVE NIJE SPREMAN

Loše vijesti sa zadnjeg treninga Hajduka: Kapetan neće igrati protiv Dinama na Maksimiru

Što se tiče ostalih ozlijeđenih, kadar zasad ostaje isti kao i za utakmicu s Lokomotivom
Piše: J. RadićObjavljeno: 02. prosinac 2021. 17:59

U četvrtak ujutro Bijeli su odradili trening, ali bez ozlijeđenog Lovre Kalinića. Nema promjena u njegovom statusu, prema dostupnim informacijama dva dana prije derbija, na vratima je u nedjelju Danijel Subašić.

Što se tiče ostalih ozlijeđenih, kadar zasad ostaje isti kao i za utakmicu s Lokomotivom. Još uvijek nije spreman Josip Vuković, koji je počeo trenirati, ali uslijed duge stanke njegov se povratak na travnjak očekuje za prvenstveni ogled s Lokomotivom za osam dana.

U konkurenciji za derbi također se ne nalaze Posavec, Eduok i Čuić, koji su zbog ozljeda već dulje izvan trenažnog procesa.

Jakobušić i Kustić u Zagrebu na sastanku

Dan nakon derbija predsjednik Hajduka i čelnik čovjek HNS-a sastat će u 12.00 u Zagrebu. Lukša Jakobušić i Marijan Kustić po prvi put će službeno razgovarati otkad je Kustić u srpnju ove godine preuzeo mjesto predsjednika nacionalne nogometne organizacije.

Teme su jasne, godina dana je prošla od razgovora Jakobušića s Kustićevim prethodnikom, stoga će obje strane vidjeti što se napravilo u tih 12 mjeseci na poboljšanju odnosa u relaciji Hajduk - HNS, a nakon sastanka je već najavljeno i zajedničko priopćenje.

Prije sastanka s Kustićem, predsjednik Hajduka će u 11.00 sati nazočiti ždrijebu polufinala Kupa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 22:07