Lovre Kalinić
 ROBERT MATIĆ/HAJDUK.HR
SADA JE SLUŽBENO

Lovre Kalinić ostaje u Hajduku: ‘Željeli su me prodati negdje drugdje, trajalo je nekoliko mjeseci...‘

Je li se odrekao milijuna ili manje, nije bitno. Hajduk ima ozbiljnog vratara i desetak bodova više.
Piše: Robert Šola/Sportske novostiObjavljeno: 11. srpanj 2021. 18:13

Malo je igrača koji vole Hajduk tako kao što ga voli Lovre Kalinić (31). Reprezentativni golman natjerao je čelnike Aston Ville da ga i ovu sezonu puste da brani na Poljudu. Pritom se Kalinić odrekao velikog novca, je li u pitanju milijun eura ili nešto manje nije ni bitno. Bitno je da će Hajduk i u novoj sezoni na vratima imati vrhunskog golmana koji će mu obranama donijeti barem desetak bodova. I da neće primiti ono što bi golman Hajduka trebao obraniti.

Splićanii ipak još nisu kompletirali momčad, jer traže se dva vezna igrača. Fossati je sve dalje od povratka, ne zato što ga Hajduk ne može vratiti, nego zato što je ozlijeđen, te je pitanje kad bi se mogao vratiti punim treninzima. A na Poljudu žele što prije kompletirati momčad, jer znamo da su srpanj i kolovoz uglavnom ključni za raspoloženje i ambicije u sezoni. Stoga Nikoličius žestoko traži nova rješenja...

- Ponovit ću po tko zna koji put što Hajduk znači meni i mojoj obitelji, pogotovo što znači biti kapetan ovako velikog Kluba. Pregovori su bili dugi, krenulo je prije nekoliko mjeseci, Aston Villa je odgađala do kraja Europskog prvenstva, planirali su me negdje prodati, ali moje misli i želje bile su usmjerene samo prema Hajduku i na kraju smo uspjeli dogovoriti suradnju na još godinu dana. Vjerujem u ove momke, idemo svi zasukati rukave i ne sumnjam da ćemo ove sezone napraviti jako dobre stvari - kazao je Lovre nakon potpisa ugovora za službenu stranicu kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. ožujak 2024 11:23