Ivo Ravlić/ CROPIX
U BLAGDANSKOM DUHU

Maleš: Hajduk se popeo na šestu stepenicu od 17 koje smo najavili u mandatu'

Piše: Mario VelićObjavljeno: 25. prosinac 2011. 17:40

Predblagdanski duh samo je dijelom zahvatio Poljud. Odradili su čelnici Hajduka neformalno druženje s novinarima na prvom katu, božićno-novogodišnji domjenak na kojem se predsjednik Hrvoje Maleš zahvalio na suradnji i objektivnom izvještavanju, a na drugom su katu morali voditi i pregovore s predstavnicima mladih igrača oko potpisivanja novih ugovora. Tako je Milo Nižetić, obnašatelj dužnosti sportskog direktora, nakon odrađene runde razgovora u svom uredu samo načas osjetio slavljeničku atmosferu na prvom katu...

Najveći dio posla ipak očekuje predsjednika Maleša. Novi pregovori i dogovori oko raskida ugovora i potpisivanja novih, sniženja troškova i povećanja prihoda su neminovnost, Maleš mora napraviti rezove od kojih će neki biti i bolni kako bi ostvario traženja Nadzornog odbora, krenuo k ozdravljenju kluba. Ako mu je vjerovati, do sada sve ide po planu, Hajduk je na pravom putu, odlučan je predsjednik da svoja predizborna obećanja, pretočena u program rada nakon izbora, provede u djelo.

- Sada se naš Hajduk već popeo na petu ili šestu stepenicu od famoznih 17 koje smo najavili u našem mandatu, tako da vjerujemo da idemo dalje i penjemo se u organizacijskom, financijskom, sponzorskom, omladinskom, strateškom i rezultatskom smislu - objašnjava Maleš.

No, nešto slično govorili su tadašnji čelnici Hajduka prošle godine otprilike u ovo vrijeme, malo iza Nove godine uspješno odradili i zaradili na transferima Ibričića i Strinića. Pa ipak se stanje nije popravilo, novac se istopio, a klub upao u probleme. Samo nada ostaje da Malešove riječi neće ostati na obećanjima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 15:55