Admir Buljubašić/Cropix
STIGAO U TURSKU

Maleš: S prodajom Vukušića nećemo žuriti, a Anasa sa simpatijama gleda jedan princ

Vukušić ima 20 godina i nećemo ga prodati ako ne dođa prava ponuda. Moramo biti oprezni u tom poslu, jer Vukušić je vrlo vrijedan igrač - rekao je predsjednik Bijelih
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 04. veljača 2012. 10:30

Hrvoje Maleš stigao je na pripreme Hajduka. Prvi čovjek kluba ostat će do ponedjeljka u Turskoj i zajedno s momčadi vratit će se u Split. Razgovor s novinarima nije planirao, jer "intervjue ne dajem", generalni je odgovor. Zato smo s prvim čovjekom Hajduka i jednom od trenutačno najzanimljivijih osoba hrvatskog nogometa proveli reportažno jutro. Kud predsjednik, mi za njim...

- Nisam ovdje došao na odmor. Inače imam subotu i nedjelju slobodnu, međutim, tada sam u pravilu najviše na telefonu - reče nam Maleš i prihvati se mobitela.

Da, enigmi je puno, a konkretnih odgovora nema. Gdje će Tomasov, ostati u Hajduku ili produžiti negdje na istok Europe? Treća opcija, ostanak u Hajduku bez produljenja ugovora, očito nije u igri?

- Pregovori su u tijeku i vjerujem u pozitivan ishod.

Koliko je ostanak Tomasova izgledan, toliko je vjerojatno da bi Anas i Vukušić, a prije svih 'sinjski dijamant' prvi mogao u realizaciju transfera. Nema žurbe, ali ako to možemo tako metaforički kazati, osjeća se u zraku da se nešto zbiva.

- Vukušić ima 20 godina i nećemo ga prodati ako ne dođa prava ponuda. Moramo biti oprezni u tom poslu, jer Vukušić je vrlo vrijedan igrač.

Koliko oprez 'vrijedi' u novcu, nije definirano. Međutim, Ukrajina je destinacija koja ima ozbiljan interes za golgetera Bijelih i treba biti spreman da bi se tijekom veljače mogla u eter spustiti vijest o odlasku 20-ogodišnjeg napadača. Koliko je Anas blizu ili daleko od prodaje?

- Za Anasa postoji interes, ali nema adekvatne ponude. Posudbe ne dolaze u obzir za igrača koji je na pragu reprezentacije. Ali, princ jedne državice s velikim simpatijama gleda na njega.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 10:52