ARGENTINAC OSTAJE

Mamić časti nakon Rijeke: Ibanez produljio do 2015., a Šimunić dobio bianco ugovor!

Piše: GNK DinamoObjavljeno: 18. veljača 2013. 18:22

Dinamo i Luis Ibanez danas su dogovorili nastavak suradnje i Argentinac s hrvatskom putovnicom je potpisao novi, 2 i pol godišnji ugovor.

Svečano je bilo danas u Plavom salonu gdje je u pratnji svojih agenata Marcela Carraceda i Josea Iribarrena Luis Ibanez potpisao novi ugovor s Dinamom. Tako se na obostrano zadovoljstvo završila priča koja se puno provlačila kroz medije proteklih tjedana i mjeseci budući da je stari ugovor Ibanezu trajao do ljeta ove godine. Novim ugovorom Lucho, koji je došao u Dinamo iz Boce Juniors u ljeto 2008., potpisao je vjernost Dinamu do ljeta 2015-te.

- Naravno da sam jako sretan što smo se sve dogovorili i potpisali novi ugovor. Oduvijek sam govorio da mi je u Dinamu i Zagrebu odlično i jako sam sretan što ostajem. Dinamo je odličan klub, osvajamo trofeje, igramo Ligu prvaka i zaista je sve sjajno; još mi samo nedostaje reprezentacija, a nadam se da ću se kroz dobre igre u klubu približiti i popisu izbornika Štimca - rekao je nakon potpisa ugovora Ibanez.

Josip Šimunić je nakon treninga povodom svoga 35. rođendana počastio suigrače, stručni stožer i cijelu radnu zajednicu Dinama. Kapetanu je u ime kluba Zdravko Mamić poklonio sat.

- Mnogo velikih ljudi i igrača prošlo je kroz naš klub, ali zaista su rijetki o kojima smo svi imali ovakvo pozitivno mišljenje. Svi želimo da ostaneš s nama i nadam se da ćeš što prije donijeti odluku da nastavljaš karijeru, barem još godinu dana u Dinamu. Čak ćemo ti dati da sam napišeš ugovor i staviš cifru koju želiš - kazao je Mamić

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 01:24