Drago Sopta/Cropix
VRAĆA SE PONOSAN

Mamić čvrsto obećao: U Malmöu ću biti najtiši do sada! Neću biti ekscesan...

Miran sam i spokojan. Imamo tri gola prednosti, to je enorman kapital. Pogotovo kad znate da imate takav koncentrat kvalitete, kazao je izvršni predsjednik Zdravko Mamić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. kolovoz 2011. 16:53

U avionu koji je u ponedjeljak doletio do Malmöa vidjeli smo stare Dinamove prijatelje, recimo, generala Miju Jelića, Juru Vasilja, gazdu hotela Regina u Međugorju gdje se zimi pripremaju dinamovci, Emira Dizdarevića, organizatora modrih priprema u Turskoj, Darka Alagića, punca Luisa Ibaneza, bivšeg vratara Tomislava Butinu...

- Miran sam i spokojan. Imamo tri gola prednosti, to je enorman kapital. Pogotovo kad znate da imate takav koncentrat kvalitete - kazao je Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić te dodao:

- Siguran sam da ću se vratiti u Zagreb ponosan i sretan. I bit ću najtiši do sada! Bit ću zadovoljan, ali ne i euforičan čovjek.

Hoćete li svojim nogometašima dati kakve premije za plasman u Ligu prvaka?

- Neće biti posebnih premija. Sve je davno definirano našim pravilnikom.

Atmosfera u plavome klubu i oko njega zaista je fenomenalna. Imamo dojam da svi vjeruju kako je posao zgotovljen u Zagrebu, te da Modre više nitko ne može zaustaviti na putu za Ligu prvaka.

- Moramo uživati u svakoj utakmici Dinama. Stvarno ih je lijepo za gledat’ - kazao je Butina te prosuo još slapova hvalospjeva:

- U ovoj momčadi egzistira veliki talent i ogroman potencijal. Forma je tempirana na najbolji mogući način, sve se poklopilo u najvažnijem trenutku, baš kad treba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 09:07