Tomislav Krišto/CROPIX
ČAČIĆ UOČI KUPA

'Mamić i Ibanez? S medijima ne želim dijeliti svlačionicu, atmosfera je vrlo dobra!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2012. 15:40

Dinamo sutra igra uzvratnu utakmicu četvrtfinala Kupa protiv Istre 1961, a svoje dojmove i stanje u momčadi iznio je i trener Modrih, Ante Čačić, prenosi službena stranica gnkdinamo.hr :

- Iako je Istra dobra momčad i mi smo spletom okolnosti gosti na domaćem terenu, naš cilje je jasan, želimo otići do kraja. Zdravstveno stanje u momčadi se poboljšava, vraća nam se Milan Badelj, te Sammir koji će također biti u kadru. Fatos Beqiraj bi također trebao krenuti od prve minute, dok će ostatak momčadi biti vrlo sličan onoj ekipi koja je igrala drugo poluvrijeme protiv Osijeka.

- Kao i za svaki proces i ozbiljan posao, očekujem da se u svakoj utakmici vidi pomak, kako kod pojedinaca tako i na igri cijele momčadi. Svjesno smo visoko postavili letvicu, ali ispod toga nećemo ići, kazao je trener Ante Čačić.

Trener Čačić nije pretjerano želio komentirati medijske napise o svađi Sportskog direktora Zorana Mamića i Argentinca u redovima Modrih, Luisa Ibaneza.

- S medijima ne želim dijeliti svlačionicu. To je prostor u kojem mi egzistiramo na određeni način i mogu samo reći kako je atmosfera u svlačionici vrlo dobra. Uvijek je oko Dinama bilo tako da takve stvari izlaze u javnost, ali tu se radi isključivo o sebičnim razlozima pojedinaca, kazao je Čačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 11:33