Zoran Mamić želi bodove na istoku
 BORIS KOVACEV/CROPIX
SUDAR S BJELICOM

Mamić najavio derbi protiv Bjelice: Imamo određenih problema, Osijek je u naletu, ali idemo po tri boda!

Trener Dinama respektira protivnika i njegov stručni stožer koji je podigao klub zadnjih tjedana
Piše: SNObjavljeno: 20. studeni 2020. 12:20

Sudar Osijeka i Dinama s nestrpljenjem se očekuje u Gradskom vrtu, bit će to utakmica koja će jasno pokazati koliko je momčad s istoka spremna ugroziti neprikosnovenog vladara HNL titula zadnjih desetljeća.

Tim povodom oglasio se i Zoran Mamić, koji je utakmicu najavio za klupsku web-stranicu:

" S nestrpljenjem i veseljem očekujemo ovu zadnju fazu prije nove godine, slijedi nam naporan ritam od devet vrlo teških utakmica, što europskih, a što domaćih. Mi se uvijek fokusiramo na prvu sljedeću. Nismo imali optimalnu pripremu za tu utakmicu, ali kao što sam već nekoliko puta rekao u ovakvim prilikama kod reprezentativnih pauza – to je naša realnost i moramo se tome prilagoditi.", rekao je Mamić i dodaje:

image
RONALD GORSIC/CROPIX

"Zahtjevi ostaju uvijek isti. Dinamo želi osvojiti naslov prvaka, želi pobjeđivati. I tako ćemo ući u ovaj derbi. Osijek je u naletu, u uspješnoj seriji, imaju dobru momčad i stručni stožer, pozitivu u gradu među navijačima. Međutim, Dinamo ne mijenja svoju ideju i uza sav respekt prema suparniku, želimo osvojiti tri boda, a tako ćemo i ući u ovu utakmicu".

O stanju u momčadi rekao je:

"Vjerujem da se Petar Stojanović i Lirim Kastrati vraćaju iz svojih reprezentacija bez nekih problema. Svi ostali su ovdje. Imamo određenih problema s ozljedama ili bolesti, vidjet ćemo još do subote kakvo će biti detaljno stanje. Živimo u vrijeme kad se stanje s koronom mijenja praktički iz sata u sat, ali vjerujem da smo sad ipak malo primirili situaciju i da će biti sve bolje"

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 00:08