GORAN SEBELIC/CROPIX Cropix
UOČI DERBIJA S OSIJEKOM

Mamić nakon slavlja otkrio što se dogodilo s mladom Dinamovom zvijezdom koju je povukao već u 32. minuti

Zoran Mamić otkrio je detalje, njemu je najbitnije da mu je momčad slavila i kod Istre 1961.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2021. 19:55

Cilj je ostvaren, bodovi iz Pule pribrajaju se na kontu momčadi iz Maksimira. Još tri su tu, uoči velike bitke s Osijekom u sljedećem kolu. Bit će to utakmica o kojoj će se lamentirati čitavog idućeg tjedna... No, najprije treba sabrati dojmove iz Istre, s terena gdje je domaćin bio poprilično tvrd, na trenutke i neugodan. Više po zdravlje Dinamovih igrača koji su pretrpjeli nekoliko teških startova, jedan je i stradao...

image
GORAN SEBELIC/CROPIX Cropix

- Čestitke momčadi. Zaslužena pobjeda. Dobro smo igrali, ali nismo bili efikasni na način na koji smo trebali biti s obzirom na stanje u utakmici. Nismo Istri dopustili puno, svega jedan udarac u prvom poluvremenu. Teško ih je bilo probiti pogotovo uz ovu kišu i vjetar na ne baš laganom terenu. Pokazali smo zajedništvo i pobijedili. Druga utakmica je ovo zaredom bez primljenog gola. Momčad hvata one obrise koje je imala na početku prvenstva - rekao je Zoran Mamić.

Strateg Dinama zadovoljan je samom činjenicom da Modri sada imaju "cijelih" pet dana za pripremu nove utakmice, već spomenutog derbija..

- Šesti dan je utakmica, veselimo se da imamo normalan tjedan, možemo se regenerirati, ali i nešto odraditi na taktičkoj bazi za tu utakmicu. Gvardiol? Nešto s mišićem je u pitanju, ali mislim da bi trebao biti u redu - otkrio je Mamić.


Dinamo je u Puli zarana ostao bez Joška Gvardiola koji se izlazeći iz igre držao za aduktor. Naravno, prije pretraga se ne može točno znati o kakvoj se ozljedi radi, te da će Gvardiol biti spreman za derbi s Osijekom. U kontaktu s modrom ekspedicijom u Puli saznali smo kako se na prvu čini da se ne radi o nekoj zabrinjavajućoj ozljedi, te da je Mamić Gvardiola povukao iz igre radi prevencije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 10:58