Ronald Gorsic / Cropix
BELUPO OPASNO PRIJETIO

MAMIĆ NEZADOVLJAN NAKON SLAVLJA 'Daleko je ovo od onoga što mi želimo!'

Piše: HinaObjavljeno: 06. ožujak 2016. 18:45

Dinamo je pobjedom protiv Slaven Belupa u utakmici 26. kola 1. HNL stigao do svoje 100. prvenstvene pobjede zaredom na Maksmiru (2:1). Nakon utakmice trener Zoran Mamić i nije bio pretjerano zadovoljan.

- Malo sam pomiješanog raspoloženja, uvijek je bolje loše igrati pa dobiti, ali tri boda su jedino što me danas veseli. Teško je ovako reći koji su razlozi da nismo bili pravi, ali u svakom slučaju smo imali dosta problema u agresiji, kompaktnosti. U nastavku smo imali par prilika, ali u organizaciji igre nismo niti u nastavku bili pravi i to je daleko od onoga što mi želimo. Znali smo da oni vole igrati, nismo ih napadali visoko da bude više prostora, ali igrali smo s previše dodira, sporo i svatko je bio u svom nekom filmu – rekao je trener Zoran Mamić nakon utakmice pa otkrio.

- Otkako sam dvije i pol godine trener ovo mi je najteži period i najviše sam nezadovoljan kako igramo, unatoč tome što dobivamo utakmice, a jednu od njih smo dobili i glavnog konkurenta – zaključio je trener o utakmici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 10:10