Ronald Goršić/Cropix
NE BI SE ŠTEL MEŠAT, ALI...

Mamić ostao u čudu na novinarsko pitanje: 'A što bi trebao reći kapetan Dinama? To je podcjenjivački'

Dinamo u nedjelju od 15 sati igra utakmicu 26. kola hrvatskog prvenstva protiv Slaven Belupa, a dan uoči novog okršaja Modrih u Maksimiru, novinarima se obratio trener Zoran Mamić.
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 05. ožujak 2016. 15:27

Ne skriva Mamić zadovoljstvo proljetnim partijama Marka Pjace koji se prometnuo u čovjeka odluke ovog Dinama. Pjaca je riješio Split pa Istru. Netko je pitao trenera Dinama može li Pjaca bolje od ovoga što sada pokazuje.

- Bilo bi katastrofa da ne može. Pa tek je napunio 20 godina i može još puno napraviti na polju mirnoće, iskustva i zrelosti - tvrdi Mamić koji nije htio ulaziti u procjene može li ovakav Pjaca biti starter kod Ante Čačića na Euru.

- Ne bih se štel mešati - nasmijao se Zoki svjestan kako se njegove riječi često krivo tumače. Isti odgovor htio je ponuditi i na pitanje koliko svojih igrača očekuje na popisu izbornika za prijateljske utakmice protiv Izraela i Mađarske.

- Očekujem ih preko nekoliko - počeo je u šaljivom tonu pa naglasio kakvo svako spominjanje konkretnih imena može biti medvjeđa usluga tim igračima.

- Momčad koja dominira u prvenstvu zaslužuje igrače u reprezentaciji.

No, od jednog imena nije mogao pobjeći.

- Čitao sam neki dan intervju s Antolićem i začudio se pitanju 'nadate li se pozivu'. A što bi trebao reći kapetan Dinama, nositelj kvalitete i igre? Smatram to pitanje podcjenjivačkim.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 17:21