Zoran Mamić
 GORAN MEHKEK/CROPIX
Prilika već protiv Hajduka?

Mamić povukao jedan od prvih poteza otkako se vratio na klupu Dinama: Momčadi priključio ‘fakina‘

Zanimljivo, kod Jovićevića za razliku od nekih drugih mladića nije dobio priliku u prvoj momčadi
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. srpanj 2020. 15:20

Jedan od prvih poteza privremenog trenera Dinama Zorana Mamića jest priključenje prvoj momčadi velikog talenta Edina Julardžije (19).

Jedan od junaka plasmana Modrih u četvrtfinale juniorske Lige prvaka početkom travnja potpisao je profesionalni ugovor s maksimirskim klubom. Mladić je klasična “desetka”, igrač sjajne tehnike i pregleda igre, maštovit je, pravi playmeker. Osim toga, kako se to obično kaže, “ima jaja”.

Sigurno se sjećate njegove panenke u raspucavanju jedanaesteraca protiv Bayerna. Pa upravo zbog njega je mlada momčad Dinama dobila naziv “fakini”. Zaista je to bio fakinski potez... Zanimljivo, kod Igora Jovićevića za razliku od nekih drugih mladića nije dobio priliku u prvoj momčadi.

image
Edin Julardžija






SRDJAN VRANCIC/CROPIX

Julardžija je s Ferenščice, živi na Ravnicama, tata mu je nogometni trener. Bio je još 2014. na probi u Chelseaju, ali nije htio prerano otići. Igrao je već za seniore, u Širokom Brijegu tijekom jedne prvenstvene stanke...

Zoran Mamić mu je odlučio dati priliku, možda će već u nedjelju protiv Hajduka sjediti na klupi, a možda i dobije koju minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 18:03