Zoran Mamić
 GORAN MEHKEK/CROPIX
IZJAVE TRENERA

Mamić: Pred nama je svijetla budućnost, bit će sve bolje, za pet dana počinjemo orati i kopati

Samir Toplak nadao se još jednom čudu, nije se dogodilo: ‘Svi moji planovi vezani su za Varaždin‘
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. srpanj 2020. 21:27

Zoran Mamić ostvario je svoju prvu pobjedu od povratka na Dinamovu klupu. Slavila je jedna mlada Dinamova momčad, s puno debitanata i igrača koji tek u budućnosti trebaju iznijeti teret Dinamova dresa.

- Lijepo je završiti sezonu pobjedom, drago mi je da je bilo puno mladih igrača i da su pokazali vrijednost. Pokazali smo da imamo svijetlu budućnost, treba samo puno raditi, treba puno strpljenja i upornosti i vjerujem da će biti sve bolje u svakoj idućoj utakmici. Idemo na kratki odmor, samo pet dana i onda počinjemo orati i kopati, ali to je naša realnost. Imamo dovoljno igrača i dovoljno kvalitete i bit ćemo bolji nego u ovih zadnjih 10 utakmica - poručio je Zoran Mamić.

Samir Toplak također je okrenut novoj sezoni:

- Očekivao sam da ćemo imati više energije da pokušamo napraviti još jedno čudo, ali u prvom poluvremenu bili smo ispod razine, primili dva gola iz peterca, što se ne smije događati. Zaslužena pobjeda Dinama, ali ne može ovo zasjeniti sve dobro što smo napravili u ovom dijelu sezone. Čestitam Dinamu na zasluženom naslovu, mi čekamo skori početak nove sezone da nastavimo gdje smo stali. Što se mene tiče, svi planovi su mi trenutno vezani za Varaždin.

Pogledajte golove s utakmice:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 13:26