StoryEditor
 Ronald Gorsic / Cropix
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

Mamić samokritičan, Bagarić otkrio istinu o spornom trenutku: 'Mislim da sam pogriješio'

Autor: Jutarnji.hrObjavljeno: 28. veljača 2016. 19:30

Evo što su nakon utakmice Dinama i Splita u Maksimiru u 24. kolu HNL-a rekli treneri dvaju momčadi Zoran Mamić i Goran Sablić.

Podsjećamo, Dinamo je slavio tijesnu 1:0 pobjedu golom Marka Pjace iz 63. minute.

"Ostvarili smo tešku i važnu pobjedu, a Split je bio čvrst, stabilan kakav smo i mislili da će biti. Stvarali smo pritisak, imali par prilika koje nismo iskoristili, a u nastavku nismo bili tako organizirani i radili su nam dosta problema", rekao je Mamić, koji je potom bio samokritičan i prema samome sebi.

"Mislim da sam i ja danas pogriješio u nekim idejama, a svaka škola je dobra; posebno kada se svejedno dobije. Koje greške? U nekim trenucima pokušavam dati svima minutažu pa nedostaje uigranosti i jednostavno to više ne mogu tako raditi", zaključio je trener modrih.

"Trenutak inspiracije Marka Pjace je riješio utakmicu i to je razlika između Dinama i ostatka lige“, komentirao je nakon utakmice trener Splita Goran Sablić i čestitao 'modrima' na pobjedi.

Zanimljiv je bio i komentar Splitovog napadača Dražena Bagarića koji je upitan za sporni trenutak u završnici susreta nakon sudara s Eduardom.

Novinari su Bagarića upitali da li je sudac trebao svirati jedanaesterac?

"Više nije nego je“.

Splitovom napadaču zaista treba čestitati na iskrenosti.

Linker
24. svibanj 2020 15:31