Ronald Gorsic / Cropix
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

Mamić samokritičan, Bagarić otkrio istinu o spornom trenutku: 'Mislim da sam pogriješio'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 28. veljača 2016. 19:30

Evo što su nakon utakmice Dinama i Splita u Maksimiru u 24. kolu HNL-a rekli treneri dvaju momčadi Zoran Mamić i Goran Sablić.

Podsjećamo, Dinamo je slavio tijesnu 1:0 pobjedu golom Marka Pjace iz 63. minute.

"Ostvarili smo tešku i važnu pobjedu, a Split je bio čvrst, stabilan kakav smo i mislili da će biti. Stvarali smo pritisak, imali par prilika koje nismo iskoristili, a u nastavku nismo bili tako organizirani i radili su nam dosta problema", rekao je Mamić, koji je potom bio samokritičan i prema samome sebi.

"Mislim da sam i ja danas pogriješio u nekim idejama, a svaka škola je dobra; posebno kada se svejedno dobije. Koje greške? U nekim trenucima pokušavam dati svima minutažu pa nedostaje uigranosti i jednostavno to više ne mogu tako raditi", zaključio je trener modrih.

"Trenutak inspiracije Marka Pjace je riješio utakmicu i to je razlika između Dinama i ostatka lige“, komentirao je nakon utakmice trener Splita Goran Sablić i čestitao 'modrima' na pobjedi.

Zanimljiv je bio i komentar Splitovog napadača Dražena Bagarića koji je upitan za sporni trenutak u završnici susreta nakon sudara s Eduardom.

Novinari su Bagarića upitali da li je sudac trebao svirati jedanaesterac?

"Više nije nego je“.

Splitovom napadaču zaista treba čestitati na iskrenosti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 01:32