SPECIJAL JUTARNJI LIST
HOĆE SVOJE NATRAG

Mamić tužio Dudua: 'Uložio sam u njega milijun eura. On je ispao ikona, a ja - smeće!'

'Kupio sam njegovoj majci kuću u Brazilu, platio otkup Eduardova stana u Zagrebu, isplatio njegova bivšeg menadžera Suzana. Na kraju - nisam dobio ništa!'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. studeni 2010. 22:29

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić tužio je hrvatskoga reprezentativca Eduarda i traži povrat svojih milijun eura uloženih u njega za vrijeme karijere koju je proveo u Dinamu! Tužba je predana Mamićevim odvjetnicima koju su uzeli stvar u svoje ruke.

Evo što Mamić kaže o tužbi koju je aktivirao protiv Eduarda, sada igrača Šahtara.

- U Eduarda sam uložio milijun eura svoga novca. Napominjem svoga, ne Dinamova. Kupio sam njegovoj majci kuću u Brazilu, platio otkup Eduardova stana u Zagrebu, isplatio njegova bivšeg menadžera Suzana. Da ne pričam kako sam se cijelo vrijeme brinuo o njemu dok je bio u Zagrebu, kupio mu prvi automobil, platio vozački ispit, sve liječnike koji su se njime bavili. Naravno, za sve moje navode postoji službena dokumentacija. Konačno, ja sam ga odveo u Arsenal. Na kraju - nisam dobio ništa! Zato sam tome odlučio stati na kraj i podnio sam tužbu.

Možda bi Mamić i drukčije gledao na stvari da mu se Eduardo nije zamjerio jer mu se uopće nije javljao kad je transferiran u Arsenal.

- Tada sam kazao da je balavac, a onda su me mediji raščetvorili. Bio je to pravi pogrom. Ja sam ispao smeće, a on hrvatska ikona.

U cijeloj priči Mamića smeta još nešto:

- Svi stalno pišu i govore da uzimam novac od transfera. Od Dinama nisam uzeo niti lipe, nikada, niti za jedan transfer. Za svaki transfer postoje papiri, dokumentacija. Sve je na klupskom računu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. svibanj 2024 00:19