MODRI U KRANJČEVIĆEVOJ

Mamić uoči gradskog derbija: 'Nema kemijanja, protiv Zagreba idemo po tri boda'

Zagreb je pokazao dva lica u ovoj sezoni. Prvi dio bili su hit prvenstva, a u drugom je slijedio pad. Od tri utakmice, dva puta su remizirali s "modrima"
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 08. svibanj 2015. 16:36

Nakon što je i matematički stavio obje ruke na novi naslov prvaka, Dinamu slijede ugodne četiri utakmice do kraja sezone u kojoj mogu igrati i u “leru”. No, Zoran Mamić tvrdi da od toga nema ništa.

- Siguran sam da neće biti opuštanja i da će svi nastaviti istim ritmom.

Zagreb je pokazao dva lica u ovoj sezoni. Prvi dio bili su hit prvenstva, a u drugom je slijedio pad. Od tri utakmice, dva puta su remizirali s “modrima”.

- Mlada su momčad, a protiv Dinama igraju neopterećeno jer nemaju što izgubiti, a mogu puno dobiti.

Zoran Mamić ne računa na Machada koji ima kartone, a na pitanje o eventualnim promjenama u sustavu i kadru decidirano je odgovorio:

- Nije vrijeme za kemijanje. Sezona je duga i iscrpljujuća, ali želimo je završiti na lijep i kvalitetan način. Nemam se namjeru baviti znanstvenim radovima i otkrivanjem tople vode.

Nakon finala Kupa u planu je bilo puštanje nekih igrača da odu ranije svojim kućama. Međutim, od toga su u Maksimiru odustali.

- Malo smo promijenili strategiju. Nije još potvrđeno, ali nakon finala Kupa idemo u Rovinj gdje ćemo biti do utakmice s Rijekom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 00:01