Jakov Prkić/CROPIX
ODMAH PO 'KAPITALCA'

Mamići otišli u Njemačku po Šimunića: 'Valjda ćemo se s Josipom vratiti u Maksimir...'

Bili smo u telefonskom kontaktu s Josipom, ali nismo razgovarali u četiri oka. Zato smo Zoran i ja odlučili otići u Njemačku i razgovarati, kazao je prije odlaska Zdravko Mamić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. svibanj 2011. 12:28

U petak izjutra braća Mamić otputovala su na dogovor s Josipom Šimunićem, igračem Hoffenheima i hrvatskim reprezentativcem. Kao što se već zna neko vrijeme, Šimunić je kazao kako bi došao u Maksimir, ali je klupska vrhuška u prvom trenutku smatrala da će biti preskup s obzirom da mu traje ugovor s Hoffenheimom. Međutim, kao što smo već pisali, uspostavljeni su kontakti sa 33-godišnjim obrambenim igračem.

- Naravno da bismo željeli Šimunića, ali samo u slučaju da može doći bez odštete - kazao je tada predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Postojala je dakle, obostrana želja koja bi se danas mogla pretvoriti u realnost. Zdravko i Zoran Mamić će pokušati dogovoriti sve na licu mjesta, zato su se otisnuli u Njemačku.

- Kao što je već objavljeno, bili smo u telefonskom kontaktu s Šimunićem, ali nismo konkretno razgovarali u četiri oka. Zato smo Zoran i ja odlučili otići u Njemačku i razgovarati - kazao je Zdravko Mamić.

Hoće li Šimunić postati veliko Dinamovo pojačanje?

- To ne znam. Ništa se nismo dogovorili, zato smo se i krenuli na put. Ako se uspijemo dogovoriti, bit ćete na vrijeme obaviješteni - potvrdio je Zdravko Mamić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 17:16