PRIVREMENO RJEŠENJE

MAMIĆI SKOVALI PLAN Zoran trener do zime, a onda u Maksimir stiže Ivković

Da Zoran ima trenersku žicu pokazao je u Beču, kada je malo nedostajalo da se Dinamo plasira u LP. Sada je na njemu da pokaže kako ta utakmica nije bila slučajnost
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 23. listopad 2013. 01:06

Iako od trenerske klupe bježi kao vrag od tamjana, izbor Zorana Mamića kao prijelaznog rješenja jedino je logično u ovoj situaciji. Mlađi brat snosi odgovornost za izgled svlačionice pa neka sada u miru kroji od platna koje je sam birao. Ako uspije, Zoran Mamić pokazat će svim dosadašnjim trenerima da su bili - nesposobni!

A ako Dinamo nastavi u ovom smjeru, onda će Zoki na svojoj kičmi naučiti kako se više od aktualnog kadra ne može izvući i da treba posegnuti rukom u džep malo dublje tijekom svojih južnoameričkih putešestvija.

Da Zoran Mamić ima trenersku žicu pokazao je u Beču, kada je malo nedostajalo da se Dinamo plasira u Ligu prvaka. Sada je na njemu da pokaže kako ta utakmica nije bila slučajnost. Autoritet u svlačionici svakako posjeduje, a asistirat će mu studiozni Damir Krznar koji nogomet ima u malom prstu, te Igor Cvitanović koji se u juniorima dokazao kao veliki radnik kojem nije problem zasukati rukave.

Ta trojka ima zadatak spasiti što se spasiti može, i mirno odvesti Dinamo do zimske stanke, kada će se obaviti kompletna rekonstrukcija svlačionice, u kojoj će sudjelovati i novi trener. Od domaćih stručnjaka najbolje kotira Tomislav Ivković. Trener Lokomotive bio je u igri za nasljednika Krune Jurčića, ali tada su mu sugerirali kako nije vrijeme za Dinamo i da će prebrzo izgorjeti.

Od zime bi mogao odraditi kompletne pripreme i zajedno s braćom Mamić sudjelovati u kreiranju izgleda svlačionice. A da je Ivković trener za velike stvari, dokazao je na Kajzerici. Koga god mu prodaju, on je i dalje u vrhu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 03:04