FARMACEUTI U BILBAU

Marcelo Bielsa: Dosta sam pratio HNL zbog Moralesa, Slaven Belupo je opasan

Riječ je o dobroj momčadi, znaju s loptom, igraju ofenzivno, hrabri su u napadu. Postigli su niz pozitivnih rezultata, što je sigurno podiglo moral igračima - kazao je Bielsa
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 01. kolovoz 2012. 23:25

Dok su Farmaceuti trenirali na San Mamesu, trener Athletica Marcelo Bielsa održao je prvu konferenciju za novinare nakon tri i pol tjedna. Rekao je da je vidio sve četiri utakmice Slavena Belupa u ovoj sezoni.

- Riječ je o dobroj momčadi, znaju s loptom, igraju ofenzivno, hrabri su u napadu. Postigli su niz pozitivnih rezultata, što je sigurno podiglo moral igračima - kazao je Bielsa uz dodatak kako cijeni hrvatski nogomet.

- Kad sam bio izbornik Čilea imao sam Moralesa koji je igrao u Dinamu, pa sam pratio i utakmice hrvatskog prvenstva u kojem sam vidio dosta dobrih igrača - dodao je argentinski stručnjak.

Carlos Gurpegi je izjavio:

- Ne postoje suparnici koji su mali i ne možemo govoriti da smo favoriti, to tek trebamo pokazati u 180 minuta protiv Slavena. Prošlih godina imali smo problema u pretkolima i moramo biti oprezni - smatra Gurpegi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 17:25