Ante Čizmić/CROPIX
POVJERENIK ZA SUCE

'Mariću sam povjerio delikatnu ulogu da ga nekako dignem, a sad će pauzirati do zime!'

Neka me nitko ne zove prije određivanja sudaca za derbi Hajduk - Dinamo u sljedećem kolu, postupit ću po vlastitoj savjesti, ne ni po čijoj želji! - rekao je Ivan Peraić
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 30. kolovoz 2011. 20:08

Buka je zaista velika! Hajduk smatra da je u prvih šest kola aktualnog prvenstva zbog sudačkih previda već izgubio pet bodova: tri u 2. kolu budući da Pristovnik za nije dosudio kazneni udarac u Zadru neposredno prije no što će domaći zabiti pobjedonosni pogodak (ocjenjivač Borovec zapisao skromnih 7,9), te dva preksinoć kada Marić nije svirao kazneni udarac kod rezultata 1:1, a točku na 'i' stavio je Fegeš poništavajući regularni gol u finišu dvoboja sa Splitom.

Povjerenik Ivan Peraić kaže:

- Kakva šteta zbog Fegešova previda, koji se nije smio potkrasti. A Mariću sam povjerio delikatnu ulogu baš stoga da ga nekako dignem, da se formom i kvalitetom napokon vrati nakon svih tih optužbi. Naravno da mu vjerujem.

Bolje reći - vjerovao mu je:

- Ispada kako čovjek nema sreće. Na prvom sastanku Komisije za suce HNS-a inzistirat ću da se i Fegeš i Marić, i Gerek kome nije išlo u susretu Istre i Lokomotive 2:1, odmore do zimske stanke. Ukoliko ostali to ne uvaže, zahvalit ću na dužnosti i maknuti se!

Peraić usprkos svemu ne shvaća 'pretjeranu galamu' s Poljuda te apelira:

- Neka me nitko ne zove prije određivanja sudaca za derbi Hajduk - Dinamo u sljedećem kolu, postupit ću po vlastitoj savjesti, ne ni po čijoj želji!

Znači li to da je 'džuboks' u čestoj upotrebi!?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 23:33