Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
REKACIJE NAKON DERBIJA

MARIJAN PUŠNIK PRED NOVINARE JE STIGAO BEZ RUKAVICA 'Ovakav dan, a oni potpuno nevjerojatni. Ma, bio sam ljutit kao ris!'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 16. listopad 2016. 22:17

Treneri Hajduka i Splita Marijan Pušnik i Vjekoslav Lokica osvrnuli su se na derbi Sv. Duje u kojem je Hajduk odnio tijesnu pobjedu.

- Prije svega bih govorio da je ovo bio povijesni dan za navijače, to je za nas bilo emotivno. Svu energiju koju nam daju navijači trebamo prenijeti na igralište. Prvo poluvrijeme je bilo loše, jedno od lošijih otkako sam tu. Igrači su startali loše u utakmicu, bio sam ljut, nismo trčali, protok je bio loš. Važno je da pobjeđujemo. Imali smo puno šuteva, centaršuteva i posjed lopte u drugom dijelu i zasluženo smo pobijedili. U drugom dijelu igramo puno bolje, lakše se diše kad se da gol. Split se borio, svaka im čast. Čestitam Tomi Bašiću na golu, riješio je utakmicu, pogodio je prekrasno - izjavio je Pušnik.

- Prvo bih čestitao Hajduku, dali su gol više. Mi smo u prvom poluvremenu dobro kontrolirali igru i osim gola imali još neke sitaucije za izaći pred vrata Hajduka da je bio bolji zadnji pas. U nastavku smo pali, jer smo imali ogromnih problema. Više igrača tražilo je izmjene, imali su želučane probleme, a na kraju smo napravili prisilne izmjene. Na kraju je i Pešić imao otvoren šut kod 1:1, pa je i Jakić mogao dodati Pešiću. Mogao je i Fuštar zabiti za 2:2. Nismo imali sreće. Postoji vjera za boljitak u budućnosti - izjavio je Lokica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 15:01