Boris Kovačev / Cropix
NERVOZNI PREDSJEDNIK

Marković: 'Neću ništa reći, ne zanimate me!'; Šeks: 'Ustaški poklici? Ne čujem dobro...'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. rujan 2011. 15:03

Svi su na stadionu očito vidjeli isto. Dva lica Hrvatske, očajno u prvom i nadahnuto u drugom poluvremenu. Robert Jarni nije se zaustavljao pokraj mikrofona, samo je poručio:

- Neću ništa reći, neću, bolje ne - ostao je zagonetan bivši Vatreni, ali nije želio otkriti zbog čega je 'bolje da ništa ne govori’.

U maksimirskoj loži bio je i Vladimir Šeks. Zanimalo nas je kako komentira nove pokliče 'Za dom spremni’ i 'Ustaše, ustaše’, koji su se sinoć opet mogli čuti u Maksimiru. No, Šeks je još jednom pokazao da je prekaljeni političar.

- Nisam čuo ništa, doista nisam, ne čujem baš dobro.

Na tribinama je bio i Giovanni Rosso, najpoznatiji izraelski Hrvat. I on je bio presretan.

- Ja sam vidio dvije utakmice. Potpuno dva različita naša izdanja. Drago mi je da je ovako završilo. Moji Izraelci ipak nam nisu zapaprili.

Dinamov trener Kruno Jurčić gledao je utakmicu u društvu obitelji.

- Super, izvrsno, napravili smo veliki posao. Ovo je vrijeme ekspanzije hrvatskog nogometa na klupskom i reprezentativnom nivou, nadam se i vjerujem da će tih pobjeda biti sljedećih mjeseci još i više.

Pitate se gdje je Vlatko Marković? Zašto predsjednika nismo ništa pitali, zašto nije pohvalio izbornikovu reakciju u drugom dijelu, zašto nije pokudio gledatelje što nisu ispunili Maksimir, ili zašto nije rekao ništa o novim ružnim povicima s tribina? Predsjednik HNS-a sinoć nije bio raspoložen, prošao je uz novinare uz jednu rečenicu:

- Neću ništa reći, ne zanimate me, zašto bih išta govorio?

Ušao je u crni jeep i otišao u nepoznato. Niti na telefonske pozive više se nije javljao, jednostavno ovaj put je iz nekog razloga odlučio ništa ne pričati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 13:21