Tom Dubravec / CROPIX
SPLITSKI TRIJUMF

Matić ponosan: 'Ostavili smo Ukrajince bez gola 180 minuta... To ne može svatko!'

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 08. kolovoz 2014. 00:19

Trener Čornomoreca Roman Grigorčuk zadržao se u press dvorani doslovno jednu minutu, sjeo, čuo prvo pitanje, kratko odgovorio, digao se i otišao. Očito se naljutio; pitanje je bilo usmjereno prema kasnom uvođenju Nazarenka. Ivan Matić je pak rekao:

- Čestitke svim mojim igračima, možemo biti zadovoljni kako smo se predstavili, obranili smo prednost i zasluženo se plasirali u sljedeću rundu. Bili smo spremni na sve što je ponudio naš protivnik, prije svega duge lopte Didenka i Šindera, a znali smo i da su opasni s bokova. Pazili smo, sve smo neutralizirali. Šteta što nismo iskoristili određeni prostor koji nam se otvarao da zabijemo pogodak. Čornomorec je kvalitetan, mi smo takvu momčad uspjeli ostaviti bez pogotka u 180 minuta. S tim sam jako zadovoljan. S druge strane, falilo je mirnoće i kvalitetnijih reakcija, u fazi napada možemo i moramo biti bolji. Ukrajinu i Odesu pamtit ćemo ne samo po rezultatu nego i po ugodnom boravku.

Nino Galović se nadovezao u sličnome tonu:

- Prezadovoljni smo, nitko nije očekivao da ćemo ovako daleko doći, ali išli smo iz utakmice u utakmicu i evo gdje nas je to dovelo. Nemam neku želju za doigravanje. S jedne strane htio bih najlakšeg mogućeg protivnika, a s druge i da je netko atraktivan. Lijepo zvuči da smo devet utakmica bez poraza, makar ja mislim da smo i na Cipru i ovdje mogli napraviti više prema naprijed. Trener nas je odlično pripremio, htjeli su nas zaskočiti dugim loptama, međutim, imamo i mi visinu, a imamo i Vukovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. lipanj 2024 16:06