RIJEČ TRENERA

Matjaž Kek zadovoljan: 'Uvijek je slatko i dobro dobiti u Jadranskom derbiju'

Piše: Luka BenčićObjavljeno: 28. srpanj 2014. 01:27

Trener Hajduka Hari Vukas odmah je nakon poraza na Kantridi čestitao Rijeci na zasluženoj pobjedi.

- Bili su dominantniji, koristili su situacije u kojima se mi nismo dobro postavili, a oni su vrlo kvalitetna ekipa – rekao je Vukas.

Prokomentirao je i ogroman broj pogrešaka Hajdukovih igrača.- Što da vam kažem, naprave se male greškice, naletiš na igrače takve kvalitete koji nemaju milosti – zaključio je Vukas.

Rijekin trener Matjaž Kek također je kazao da je pobjeda bila zaslužena.

- Uvijek je slatko i dobro dobiti u prestižnom Jadranskom derbiju. Bila je ovo dobra utakmica, jedna takmica snažnog tempa, dobrih golova i dobrih akcija. U drugom smo poluvremenu možda malo pali u tempu, ali zadovoljan sam – kazao je.

Što se tiče Kramarića, kazao je da je ovo bila utakmica koja mu je donijela potvrdu u razmišljanju, ali bio je kritičan i prema Rijekinom veznom redu.

- Donijela mi je i potvrdu da imamo probleme s rotacijama u veznoj liniji, koja se strahovito troši. Primili smo malo naivan gol. Ali nikad nije lako igrati protiv Hajduka. Zadovoljan sam kako ekipa igra, kako se ponaša, kako ulazi u utakmicu – rekao je Kek.

Osvrnuo se i na predstojeću europsku utakmicu.

- Čeka nas put na Farske otoke, tamo je umjetna trava, pa povratak doma. Možda izgleda jednostavno, ali nisu oni bez veze prošli dva kruga. Živimo od utakmice do utakmice, od protivnika do protivnika. Igrači ulaze 100 posto, rade se greške, njih uvijek ima, ali kada se dogodi ovakva utakmica moraš biti zadovoljan – zaključio je Matjaž Kek.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 06:48