Ronald Goršić/CROPIX
KAD PREDSJEDNICI POLUDE

Medić napao suca jer nakon starta na njegovog sina Lovru nije dosudio jedanaesterac

Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 30. studeni 2011. 23:36

Za odmora između poluvremena, dok su se uzvanici iz lože malo krijepili ićem i pićem, glavno pitanje bilo je 'A gdje je Medić?’ Naime, predsjednik Zagreba. Koji je brzinom vjetra požurio u svlačionicu. Čiju, svoju ili sudačku?

Doznajemo da je stvarno bila sudačka. Valjda je imao štogod reći glavnom sucu Domagoju Vučkovu koji u 36. minuti start poletarca Antonija Milića na njegovog sina Lovru nije okarakterizirao prekršajem za najstrožu kaznu. Čini se da je Medić Sr. reagirao suviše žustro, tako da su suci posredstvom delegata Josipa Neferovića zatražili policijsku zaštitu i 'anđeli čuvari’ brzo su se poredali pokraj kabine...

Hajdukov funkcionarski konzilij bio je u jakom sastavu: Hrvoje Maleš, Milo Nižetić, Pavle Cicarelli, Ljubomir Pavasović-Visković, nije zamijećen Josip Paladino. Malotko je bio zadovoljan igrom, a Balakova tada, nakon 45 minuta, nije baš opravdavao podatak da nema nekolicine standardnih, Brkljače, Inohe, Tomasova, Jamesa, Vejića. Stoga se nastavak susreta čekao s priličnom zebnjom. Krasimir je ionako najavio da prolaz u polufinale sve briše, a ispadanje štošta komplicira.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 12:38