KAPETAN HERTHE

Mijatović o dolasku Balakova u Berlin: 'Dobar je trener, ali nema iskustva u Bundesligi!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. veljača 2012. 17:04

Andre Mijatović kapetan je berlinske Herthe i obično dobro upoznat s nekim kretanjima u klubu. Jučer je potvrdio da je čuo da se ime Krasimira Balakova spominje među kandidatima za novoga trenera.

- Istina je da se njegovo ime našlo u nekom krugu kandidata, čuo sam ali ništa drugo o tome ne znam. Spominje se petnaestak imena, a tko će na kraju biti novi trener, možemo samo nagađati. Ne znam koliko su u ovom trenutku ozbiljni pregovori i razgovori s bilo kojim kandidatom, pa tako i s Balakovim, do kraja tjedna valjda će se znati više - rekao je Mijatović, koji je objasnio situaciju u kojoj se nalazi Hertha.

- Zaredali smo s porazima i smjena Skibbea bila je neizbježna. Berlin je grad medija, Hertha je uvijek u centru pozornosti, medijski pritisak je vrlo jak. Iako mi još nismo na mjestu koje vodi u 2. ligu, čak ni u kvalifikacije, nastala je panika, kaos. Međutim, svi vjerujemo da će klupsko vodstvo pronaći pravo rješenje i da ćemo se izvući iz ove situacije.

Iako je u jako dobrim odnosima s klupskim čelnicima i ljudima koji odlučuju o novom treneru, Mijatovića nisu pitali ima li kakve informacije o radu Krasimira Balakova u Hajduku.

- Nisam ja taj koji o tome treba govoriti, niti se u to miješam, niti me išta pitaju. To je odluka struke, Balakov je koliko čujem dobar trener, no, nema iskustva u Bundesligi, možda će se i to na kraju gledati. U svakom slučaju mi igrači možemo samo čekati novoga trenera i dati sve od sebe da Hertha, koja je veliki klub, izađe iz očite krize - zaključuje Mijatović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 08:23