Vladimir Dugandžić/Cropix
POLJUDSKA SVLAČIONICA

Milićeviću, Vejiću i Barišiću ponuđen raskid ugovora, Brkljača blizu transfera

Krenulo je rješavanje igračkoga kadra na Poljudu, Hajduk je ponudio raskide ugovora Ljubi Milićeviću i Josipu Barišiću, obavljen je i prvi razgovor s Hrvojem Vejićem, a blizu transfera je Mario Brkljača.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. prosinac 2011. 15:45

Krenulo je rješavanje igračkoga kadra na Poljudu, Hajduk je ponudio raskide ugovora Ljubi Milićeviću i Josipu Barišiću, obavljen je i prvi razgovor s Hrvojem Vejićem, a blizu transfera je Mario Brkljača . Veliki se promet ove zime očekuje u izlaznim poslovima s Poljuda, a kako smo već prošloga tjedna najavili, bit će raskida, ali i nagodbi. Sve u cilju da se smanji kadar, da se Hajduk oslobodi prevelikog financijskog, ali i igračkog opterećenja na platnom i stručnom popisu.

Ljubo Milićević najzvučnije je ime među onima kojima je Hajduk ponudio raskid ugovora. Trebao je biti pojačanje na stoperskoj poziciji, a na kraju gotovo da se i ne sjećamo kada je igrao u bijelome dresu. Veliki emotivac, igrač koji je na Poljud u lipnju došao s aureolom 'gorljivog domoljuba i navijača Bijelih’, nije se pokazao u pravom svjetlu. Milićević je odigrao samo četiri prvenstvene utakmice, posljednju davnog 2. listopada u Karlovcu. Na početku priprema je ozlijedio mišić lista, a onda se pojavila kronična ozljeda tetive.

Milićević je jedan od sedam igrača angažiranih ovog ljeta, a tijekom jeseni samo je Lima pokazao da je istinsko pojačanje, dok su Inoha i Luštica dali naznake kako mogu pomoći momčadi. Ali, Milićević s četiri nastupa u HNL-u nije opravdao povjerenje struke, koja njegovim odlaskom priznaje pogrešku.

Dok Milićević u Canberri razmatra ponudu raskida, Vejić je jučer bio na razgovoru s Upravom Bijelih s temom 'kako se rastati’. Treći igrač kojem je ponuđen raskid jest Josip Barišić, lijevi bek iz Širokog Brijega.

Četvrti igrač koji je na izlaznim vratima Poljuda jest Mario Brkljača, veznjak koji za razliku od prethodnika iz teksta, ima inozemnu ponudu. Nepoznata je destinacija, ali na Brkljači bi Hajduk trebao zaraditi 200.000 eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 00:08