Drago Sopta/Cropix
RIJEŠILI PROBLEME

Miljenko Rak bio u egzilu samo jedan dan; Kruno Jurčić u Kupu daje priliku zamjenama

Kondicijski trener posavađao se sa Zdravkom Mamićem, ali već drugi dan strasti su se stišale
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 19. rujan 2011. 17:30

ZAGREB - U nedjelju poslijepodne činilo se da je i posljednja “životinja” napustila šumu maksimirsku. Nakon svađe sa Zdravkom Mamićem, Miljenko Rak pridružio se Zeki i Ćuku koji su već godinu dana u egzilu... No, jutro je očito bilo pametnije od večeri. Nakon sastanka Krune Jurčića i velikog gazde Rak je amnestiran od svih grijeha. Ako ih je uopće imao...

- Već poslijepodne bit će s nama na treningu. Nije se dogodilo ništa vrijedno spomena - kazao je Jurčić. Razlozi kratkotrajnog iskakanja iz tračnica ostali su tako pod tepihom “modrog salona”... Čak ni oni koji inače sve znaju u ponedjeljak nisu mogli objasniti razlog svađe Mamića i Raka, a najbliže što smo saznali u istraživanju jesu natruhe animoziteta Raka i Zvonka Komesa. Kako bilo, stručni stožer i dalje je u punom sastavu. Uostalom, potresi bilo kakve vrste nisu dobrodošli jer Dinamo je u zaletu. Nakon Reala svjedočili smo sjajnoj predstavi protiv Varaždina, a do Lyona predstoje Kup ispit u Radoboju (utorak, 15.30) te Lokomotiva.

- U Radboju će priliku dobiti oni koje smo malo koristili do sada. Evo im minutaža pa neka se dokažu - jasan je trener Dinama, koji ne može računati na ozlijeđene Cufrea i Tonela.

Inače, u nedjelju je Jurčić gledao Lyon protiv Marseillea.

- Moćni su. Igraju na kontre i doma i vani. Pustili su Marseilleu inicijativu, a onda ih uništili kontrama. Lovren je izvanredno odigrao utakmicu.

I Levante je reprizirao Dinamo kontra Reala i izvukao tri boda.

- Real je mislio eksperimentirati, ali nisu mogli. I vrhunske svjetske ekipe bez nekoliko igrača više nisu vrhunske.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 12:28