Foto: Marko Todorov / CROPIX
ČEKA GA TEŽAK OPORAVAK

MLADI DINAMOVAC SE JAVIO IZ BARCELONE NAKON USPJEŠNE OPERACIJE 'Puno sam naučio iz ove ozljede. Žao mi je što se sve oduljilo...'

LOVRO MAJER Mladi dinamovac u Barceloni uspješno podvrgnut operaciji stradalog gležnja
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 10. listopad 2018. 18:24

Javio se jučer Lovro Majer. Još uvijek je bio malo ošamućen od operacije koju je obavio u Barceloni, ali nije izgubio optimizam. Zapravo, vjeruje Dinamova ‘desetka’ da je operacija, na neki način, njegov novi početak u Maksimiru. Ovih prvih nekoliko mjeseci sigurno neće pamtiti po dobrome.

- Operacija je dobro prošla i sve ide svojim tijekom. Sada slijedi oporavak od nekoliko tjedana nakon kojeg mogu početi s laganim radom - rekao je iz Barcelone Majer, koji je za Dinamo odigrao samo 72 minute protiv Rudeša, u onom remiju na startu prvenstva.

Činilo se u početku da će ta ozljeda gležnja biti prolazna i da će se Lovro brzo vratiti na travnjak, no kad se vratio treninzima i pripremao se i za povratničke minute na terenu, bol se vratila, pokazalo se ozljeda ipak zahtijeva operaciju. I da Majera, po svemu sudeći, nećemo vidjeti još dugo, vrlo vjerojatno i do zimske stanke.

Zagreb, 270618.
Stadion Maksimir.
Predstavljen novi igrac GNK Dinamo Lovro Majer.
Na fotografiji: Lovro Majer.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX

- Žao mi je što se sve oduljilo i što nisam bio u stanju pomoći dečkima na travnjaku, ali u meni su imali najvećeg navijača. Sretan sam i ponosan na rezultate koje su napravili i žao mi je što nisam i ja u tome sudjelovao. Jedva čekam da im se pridružim na treningu i utakmicama, ali isto tako sam svjestan da moram biti strpljiv.

Shvatio je Majer vrlo brzo po dolasku iz Lokomotive u Dinamo koliko nogometni put može biti komplicirani, kako karijera nisu samo usponi već i padovi.

- Puno toga sam naučio iz ove ozljede. I još sam jednom dobio potvrdu da mi ništa u životu nije išlo lako, pa ni ovaj povratak ne ide lako. Ali, to je nešto što se valjda treba dogoditi da bi te učinilo jačim i boljim. Vjerujem da ću se i ja takav vratiti na teren.

Zagreb, 270618.
Stadion Maksimir.
Predstavljen novi igrac GNK Dinamo Lovro Majer.
Na fotografiji: Igor Kodzoman i Lovro Majer.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX

Vratio se Nikola Moro, vratit će se sad i Mario Šitum, vrlo blizu povratku je i Marin Leovac. Zapravo, ostat će Majer sad zadnji, uz Matela, naravno, na popisu ozlijeđenih, Nenad Bjelica u pravom će ga svjetlu ‘osjetiti’ tek na zimskim pripremama. Tada će ga čekati težak zadatak da se izbori za mjesto u momčadi, premda je, kad je dolazio, izgledalo da ga mjesto u Dinamu na nekim način čeka. Međutim, Majer nije zbog toga utučen, zna da ga čeka težak posao.

- Zahvalio bih se ovim putem svima koji su mi pomogli da operacija prođe što bezbolnije. Od liječnika, kluba, agenta i obitelji. Isto tako, hvala navijačima koji su mi poslali mnogobrojne poruke podrške. Svi oni su mi motiv više da se vratim na travnjak i pomognem svom Dinamu - zaključio je Majer.

Valjda je njegovim mukama s ozljedama kraj, Dinamo ga očekuje, sigurno će njegov talent dati dodatnu dimenziju Modrima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. travanj 2024 08:30