Nenad Dugi/CROPIX
SLUGA U STAROJ DAMI

Mladi vratar Rijeke potpisao za Juventus, već ove sezone mogao bi biti u prvoj momčadi!

Simon Sluga, koji je pažnju na sebe skrenuo prije svega odličnim obranama u reprezentaciji, godinu dana bit će u Staroj Dami na svojevrsnoj posudbi
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. rujan 2011. 21:54

Simon Sluga (18), vratar Rijeke i hrvatske U-19 reprezentacije na godinu dana odlazi u Juventus! Da, u slavni torinski klub, u kojemu će trenirati s prvom momčadi, s velikim Gianluigijem Buffonom, a možda već ove sezone postane i treći vratar prve momčadi. Sluga, koji je pažnju na sebe skrenuo prije svega odličnim obranama u reprezentaciji, između ostaloga u utakmici protiv Slovačke u kojoj je obranio tri kaznena udarca, godinu dana bit će u Juveu na svojevrsnoj posudbi, odnosno, ako zadovolji ljude u 'Staroj dami' potpisat će 'pravi' ugovor.

- Presretan sam. Bio sam u Juventusu na probi, vidio sam kako se tamo radi, znam da ću tamo napredovati. Također, siguran sam da imam kvalitetu, da bih mogao uspjeti u Juveu - rekao je Sluga.

Rijeka je sad od Juventusa dobila 50 tisuća eura, a kupi li Juventus Slugu idućeg ljeta, na Kantridu će sletjeti još 350 tisuća.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. rujan 2024 01:47