POVRATAK OTPISANOG

Močiniću propao Brazil zbog ozljede, Niko Kovač hitno pozvao Milana Badelja!

Badelj je bio jako razočaran što nije bio na listi putnika za Brazil, ali sad su se stvari očito brzo promijenile, te mu je lice nasmiješeno. Badelj stiže u Sao Paulo
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2014. 23:13

Milan Badelj ipak će vidjeti Svjetsko prvenstvo u Brazilu! Niko Kovač ga je pozvao nakon što je zbog ozljede otpao Ivan Močinić. Veznjak Rijeke dobio je na treningu jak udarac u gležanj, ozljeda je takve prirode da ne može igrati na SP-u. Njegov medicinski karton pregledat će liječnička komisija FIFA-e, ali tu se radi samo o formalnoj proceduri. Dakle, Kovač može pozvati zamjenskog igrača.

Kovač je odmah reagirao i pozvao Milana Badelja kojeg je otpisao nakon utakmice u Osijeku zbog ozljede aduktora koju je zaradio na pripremama u Bad Tatzmannsdorfu. Veznjak HSV-a očito se brzo oporavio, te će biti spreman za nastupe u Brazilu. Badelj je bio jako razočaran što nije bio na listi putnika za Brazil, ali sad su se stvari očito brzo promijenile, te mu je lice nasmiješeno. Badelj stiže u Sao Paulo, sudbina je ipak htjela da bude na svom prvom svjetskom prventstvu!

- Razgovarao sam s Ivanom Močinićem jer on je, nažalost, obnovio svoju ozljedu. Radi se o istom skočnom zglobu, potrebno je oko 2-3 tjedna oporavka i mi jasno moramo gledati interes reprezentacije, ali i momka i njegovog kluba i zato ga moramo poslati doma. Što se Milana Badelja tiče, mi smo poslali Fifi dokumentaciju za ovu ozljedu i ako to Fifa odobri, Badelj će nam se pridružiti - rekao je Niko Kovač.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 10:02