Ronald Gorsic / CROPIX
NAJAVA UTAKMICE

MODRI NA ZANIMLJIVOM GOSTOVANJU 'Morat ćemo se jako dobro oznojiti... Oni su i hit prvenstva, ali i konstanta'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. ožujak 2019. 13:34

Trener Dinama Nenad Bjelica niže samo komplimente na račun suparnika Gorice kod koje gostuje danas od 15 sati.

- Gorica igra sjajnu sezonu, dobro rade, pokazuju se u najboljem svjetlu. Uz Dinamo su najbolja momčad na gostovanjima. Ove smo sezone s njima imali težak posao da bismo ih pobijedili. Nadam se da ćemo danas uspješno završiti utakmicu, da ćemo biti bolji, ali znamo da ćemo se morati jako dobro oznojiti.

Trener Gorice Sergej Jakirović kazao je da zna da će Bjelica danas promijeniti cijelu momčad u odnosu na sraz s Benficom, ali da je to, zapravo, još gore za Goricu.

Zagreb, 170219. 
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica 21. kola 1. HNL izmedju Dinama i Slaven Belupa.
Na fotografiji: Majer.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

- Hahaha... Jakir i ja smo dobri prijatelji, tako da nema nikakvih velikih tajni, zna kako ja razmišljam. Pa gledajte, Dinamo ima širok kadar, mi koristimo sve igrače, svi oni znaju da imaju veliku odgovornost da za Dinamo daju svoj maksimum, tako da sam siguran da će igrači koji budu igrali protiv Gorice dati sve od sebe da pobijede.

Može li se o Gorici govoriti kao o hitu prvenstva ili, zapravo, već o nekoj trajnoj vrijednosti, jer bore se i za Europu?

- Pa sigurno su hit prvenstva, svojom su zaslugom tu gdje jesu. Doveli su sjajne igrače i odličnog trenera, klub je stabilan, bez velikog pritiska u odnosu na druge, u odnosu na Hajduk, Osijek i Rijeku, stoga mogu bez opterećenja u borbi za Europu pokazivati svoje najbolje lice. Oni su i hit prvenstva, ali i konstanta jer stalno bilježe dobre rezultate. Na tome im treba čestitati - zaključio je Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. svibanj 2024 06:02